• NKDZ86
    1.9k
    Puuuštaaaj!
    Meni se fućka, godišnja je tu. Još dobim i džabe pivu haha
  • M94
    1.3k
    Puuuštaaaj!
    Meni se fućka, godišnja je tu. Još dobim i džabe pivu haha
    NKDZ86

+1
  • criticus
    2.5k
    Meni se fućka, godišnja je tu.NKDZ86

Godišnja za futsal dinamo je pametna investicija. Odem, povedem dicu, popijem pivu. Žena sritna ja sritan :lol: . 50 eura pametno uloženih.
  • Crni86
    4.4k
    hvala i dovidenja. Ovako se ne ponasa igrac bilo kojeg dinama. Sramotno. Da je bar neka klasa od igraca jos bi i razumio, a ne da je teska zamjena i dosta gluposti skrivi…. Nadam se da od iduce sezone vise nece biti u nasem kadru. Ocekujem i od strane kluba primjerenu kaznu za ovo.
  • mlinchica
    2k
    :monkey: Nikako.
    Vi naši ste Južnjaci :heart:
  • Dubbbrava
    639
    Nisam gledao ali bio bi jako zahvalan kad bi mi netko objasnio taj dio oko atmosfere usmjerene prema nama, jel bilo nekaj konkretno ili?
  • Medford Hernan
    173

Klasični tovarski način izražavanja i navijanje.
    Krenuli sa mrzim Dinamo i gazi purgere na početku i onda šute.
    Pa u nekoliko navrata netko povede visoke peći kamera pokazuje okolo i vide se djeca od 7-8 godina kako zdušno pjevaju.
    Kad smo se vratili u utakmicu su zašutili ali su sporadični opet pjevali te svoje kompleksaške pjesmuljke.
    Konstantno su vrijeđali Perića drugo poluvrijeme i produžetke.
    Iskreno Perić je takav igrač koji stalno maše rukama i to sam i očekivao.
    Na kraju muk i tišina, lagano popišani otišli doma i sve 5.
    Sad nam slijedi utakmica u petak i sa tom pobjedom ćemo im opaliti još jednu lijepu šamarčinu!
  • De Oliveira
    1.2k
    cijelu utakmicu nisu ispustili Dinamo i/li Purgere iz usta. Ista prica kasnije na kosarci. Kompleksi su gadna stvar. Nadam se da ce ih kosarkasi uzeti u cetvrtak i onda futsaleri u petak, pa da im na sva tri bojista pojacamo komplekse.
  • dzg717
    1.1k
    Jel to nešto novo? Nije.
    cemu se čudite, priredit grotlo u Ciboni i kraj price.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Bilo bi odlicno kad bi cijela dvorana bila u plavim majicama :fire:

Svojevrsna priprema za proslavu naslova prvaka protiv Rudesa...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    18 sekundi do kraja i Perić fula penal za 4:3, presjeklo me a pred očima slika Petka i onaj penal...kakva utakmica, jednostavno šampionski mentalitet!

Ljepšim polovicama unaprijed uručiti ispričnice za ovaj tjedan uz natuknicu "jebiga, najte kaj zameriti" - Dinamo
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kad ce karte bit dostupne u BBB fan shopu?
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Kad ce karte bit dostupne u BBB fan shopuNitkoBitan

Pa vjerojatno kroz dan dva(danas ili sutra). Vjerojatno će bit karata i u CB Point kod Doma Sportova.

S obzirom da igramo u Ciboni, veći je kapacitet nego Dom sportova tako da će ih sigurno ostat.

Ajmo Dinamo po novi trofej i ligu prvaka dočekat kao prvaci države po drugi put.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.