• dinamo u srcu
    3k
    Očekujem dobar dizajn šampionske majice i nadam se da ćemo prodat preko 30 000 majica. Samo neka bude dobar dizajn. Zadnje dvije majice su bile jako dobre.
  • Sajla
    24.9k
    Mislim da nitko u klupskom vodstvu ne razmislja o tome, postoji li neki problem koji bi se eventualno trebalo adresirati? — Bosskovitz

čini mi se da si odgovorio na krivi komentar? nisam spominjao probleme ili klupsko vodstvo. ali komentar ispod mojeg bi možda bio taj (zvjezdice na grbu)?
  • badjibadara
    10.9k
    Ponovo u ponudi, samo je vez u drugim bojama:

silterica_gold.jpg
  • Bosskovitz
    21.5k
    Tako je, isprike :) odgovarao sam @Mlađi referent
  • Mlađi referent
    16.3k

Kolega, nema problema
    Samo me moja znatiželjnost pukla pa me zanimalo je li se razmišljalo o tom i kako bu ubuduće. :smile:
  • Bosskovitz
    21.5k

Ma sve ok, samo pitam postoji li neki problem oko toga koji se treba adresirati ili smo na onome da se nekima sviđaju zvjezdice, a nekima ne sviđaju? Jer mislim da to ako i bude tema, sigurno neće biti skoro.
  • Mlađi referent
    16.3k
    onome da se nekima sviđaju zvjezdice, a nekima ne sviđaju — Bosskovitz

Ma ovo
    Ne sjećam se dubljeg problema
  • Mali Zeus
    22.2k
    Očekujem dobar dizajn šampionske majice i nadam se da ćemo prodat preko 30 000 majica. Samo neka bude dobar dizajn. Zadnje dvije majice su bile jako dobre. — dinamo u srcu

Dobar dizajn i da piše:
    To ti tak ide i to je tak
  • don
    22.6k
    Očekujem dobar dizajn šampionske majice i nadam se da ćemo prodat preko 30 000 majica. Samo neka bude dobar dizajn. Zadnje dvije majice su bile jako dobre. — dinamo u srcu

očekujem i da budu po posebno simboličnoj cijeni, kao zahvala navijačima jer su bili uz klub kad je sve bilo na dnu. Jedan sam od onih koji želi kupnjom stvari u službenom fanshopu pomoći klubu koliko-toliko ali ovo bi mi bio bas lijep gest navijačima. Osobno ću uokviriti tu majicu na zidu nakon par mjeseci, ne znam za ostale.
  • Paggini
    101k
    Nadam se da se čekalo sa "Najte kaj zameriti" za šampionske majice!
  • Rex Ramae
    4.3k
    očekujem i da budu po posebno simboličnoj cijeni, — don

10.3 € cijena za 10.3. i dan pobjede i vraćanja kluba navijačima
    ili ako će baš častiti onda 3.5 € za 35. titulu
  • Sajla
    24.9k
    Ona stranica je namlatila para na Najte kaj zameriti, u subotu sam na Maksimiru vidio bezbroj ljudi u tim majicama. Dizajn je možda već završen za šampionske majice, nadam se da ako je ovaj slogan uključen, da ne dominira kao na njoj.
  • don
    22.6k
    Nadam se da se čekalo sa "Najte kaj zameriti" za šampionske majice! — Paggini

Također. To bi bilo vrhunski.

cisto sumnjam da budu 10e iako bih volio zbog tog povijesnog datuma :sweat:

usporede radi, šampionske majice kad smo osigurali titulu u Šibeniku su bile oko 4e i u 2 sata je bilo prodano preko 15 tisuća majica.
  • Rex Ramae
    4.3k
    Totalno sam zaboravio cijenu prijašnjih majica tako da ovih 10.3€ u odnosu na te od ranije djeluje previsoko.

Ne sumnjam da će nas ekipa iz kluba pozitivno iznenaditi sa dizajnom.
  • superhik
    12.9k
    Ona stranica je namlatila para na Najte kaj zameriti — Sajla

Mene su targetirali i oglasima na Facebooku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.