Pafos nije baš impresioniran njime — Ijayi Atiemwen
.ja mislim da smo nakon inflacije mi debelo zapeli u vrijednosti milje eura. Tadašnja milja je današnjih barem dve... Barem... To je kao da se netko raspravlja oko Šimićevih 11 milja. To bi danas bilo barem u vrijednosti 25. — mali M
Provukao sam naše top transfere kroz inflatorni kalkulator i ovo je naših top 15 transfera u zadnjih 25 godina adjusted for inflation (godišnje stope, pa ima malih odstupanja): — Bosskovitz
Mislim da je Boss uzeo za referencu inflaciju u Hr prema zavodu za statistiku. — deda
Ako se ne varam, govorimo o različitim inflacijama, ne? Ja sam računao inflaciju eura kao valute, a ti spominješ "inflaciju" cijena igrača, odnosno rast ukupnog iznosa koji je isplaćen kao odšteta za igrače iz godine u godinu.
Tj. ja govorim o tome koliko bi isti igrač koštao danas računajući samo promjenu vrijednosti Eura, a ti govoriš o tome koliko bi isti igrač koštao na današnjem tržištu na kojem se generalno troši više novca nego prije. — Bosskovitz
Ne razumijem čemu drama, uzeli smo različite inflacije u obzir, ta koju si ti naveo je očito preciznija od moje. Slobodno napravi popis top 15 transfera prema njoj, bit će zanimljivo vidjeti. — Bosskovitz
Nije baš, ali definitivno je inflacija odigrala svoje — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.