• Nemrem igra Dinamo
    6k
    Otvara se i Zapad gore za prodaju od sutra :fire:
  • Blueshadow86
    5.8k
    Kod Osijeka nema nitko kartone za ovu utakmicu?
  • deda
    48.5k
    Ne
  • NKDZ86
    10.1k
    Kako stvari stoje bit će vjerojatno pune sve tribine i lagano pjevam ti makar gubim glas, mi smo uz vas!
    Hoćemo pobjedu i proslavu u kc, pa neka gori sve
  • Mr Anderson
    22.6k
    Ali koji je njima faktor iz kojeg kola mi krećemo? Koja je matematika? — Zagi

Zamirisalo im je, misle da će tako lakše držat korak s nama.
  • NORTE
    27.8k
    Ali koji je njima faktor iz kojeg kola mi krećemo? — Zagi
    Što ranije kolo to teže upasti u Ligu prvaka, ipak se moraš više namučiti, odraditi, možda si zakomplicirati situaciju u prvenstvu.

dinamov ulazak u LP je neželjena stvar za njih i tovare, jer dinamo time osigurava značajna sredstva pa raste i jača.

Oni su nama nebitni, ali mi smo njima bitni i žele dinamov pad u bilo kojem obliku.
    Dišu na škrge.

Pobijedit ćemo ih lagano pred punim stadionom.
  • Orc123
    17.5k
    Pa da i krecemo od 2. Pretkola, nema veze, nabit cemo si koeficijent malo jos....
  • Ludovic IX
    12.8k
    nećemo.. čim udjemo u skupine, sve što si dobio u kvalifikacijama ti se briše.. samo drzavnom koefu se ne brise.. i dobiješ bodove za ulazak u skupine
  • Felip
    848
    Nadam se da će biti pameti za korigirati vrijeme otvaranja stadiona na 18:00
  • Eduardo
    31k
    Je li moguće da klub osigura neki lutajući mikrofon za press konferencije koji bi išao od novinara do novinara pa da se i ta pitanja na videima čuju čisto i razgovjetno? — Eduardo

Hvala gospodo :clap:

• Zagi
    19.2k
    Je , to je jedna konf.
    Već na idućoj će zaboravit, neće im se dat čekat itd.
  • Big Daddy
    1.9k
    Vidim da je klub pozvao Kujtima Shalu, tak da brijem da su pozvali legende kluba uključujući Georga Kocha!!! Svaka čast ljudi! To je naš Dinamo.
  • NitkoBitan
    39.9k
    tak da brijem da su pozvali legende kluba uključujući Georga Kocha — Big Daddy

Da Koch dolazi vec bi se znalo. Njemu je ipak kompliciranije doc jer se treba prilagodit svojim kemoterapijama.
  • Papastrumf
    24.4k

Shalla dolazi na revijalnu utakmicu na turniru bbb pa ga je naravno klub pozvao i na utakmicu protiv Osijeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.