• Zagi
    10.8k
    Krivak je bolja verzija Pukštasa.
  • Orc123
    12.7k
    jel to dejavu, jel se isto pisalo i za Bukvica nakon 3 tekme da ga nikako nemremo dobiti ispod 2mil eura, neki govorili i 3mil eura! Uspoređivati dolazak Majera i Ivanuseca je bezveze s Soticekom jer je Majer u trenutku dolaska imao 2 hnl sezone a u potonjoj kad je dosao je izdominirao ko vezni sa vise od 10golova, Ivanusec pak je imao 3 standardne sezone u Loxi prije dolaska i sam dojam i koliko su oni prerasli loxu je neusporediv sa Soticekom i to zna svatko tko realno gleda....ja sam jasno napisao da vrijedi vise od 1mil eura, tj. Cijenu diktira trziste ali sam isto tako napisao da bi se nama isplatilo ga uzeti jedino da je ispod cijene. Uostalom gdje bi on igrao....Stojkovic, Kacavenda, Vidovic, Hoxha , Kaneko, Spikic, Rukavina i kaj ako ostanemo u 352 sa WB? A jos k tome se moramo sloziti da bi nam trebalo krilo koje radi razliku....ja sam se referirao na to sve skupa i to je moj zadnji osvrt na tu temu...ne velim da je los igrac ali koliko nam on sad treba, mladosti na tim pozicijama imamo.
  • scooniepenn
    5.2k

Što se tiče Roga, on je bio brutalno dominantan i prije nego je kod nas završio. Ljudi su možda zaboravni, ali Rog u dresu Splita je bio klasa iznad recimo Majera i Ivanušeca iz Lokomotive, čak i njihovih prvih sezona u Dinamu. On je čim je zaigrao u Dinamu postao dominantna figura, šteta što nije još barem jednu sezonu više tada ostao u Dinamu. Jednostavno se vidjelo da ćemo i tih 5 milja bez problema vratiti osim u slučaju neke ozljede koja prekida karijeru. Rog i Pjaca u koprodukciji su se rugali HNL konkurenciji.
  • NB86
    16.9k
    Krivaka dovoditi u kontekst od 3 milIzet Hajrović

Ne dovodim ga ja u kontekst 3 milijuna nego realnost, takvu ponudu su vec imali, da se decko nije ozljedio igro bi desno krilo a soticek sjedio na klupi jer je pokazao da je veci potencijal kroz sve mlađe kategorije i kao ogroman potencijal je podvucen kod svih skauta/klubova u europi valjda, nesto ko nas vrbancic. Sta ce bit za godinu ili dvije nitko ne zna.
  • Maximo
    799

Pa u smislu čekanja do kraja prijelaznog roka da vide dal će klub dobit tu cijenu koju traži za igrača ili prihvatit dinamovu nižu...na kraju smo brže bolje kupovali 31.08 sve kaj se još moglo,a to nije bilo nešto...
  • Dinaminjo
    1.5k
    Soticek je do zadnje 2 tekme zabio 6 golova: 2 Rudesu, 2 Istri i 2 Slavenu
  • Captain America
    20.4k
    Lijepo je vidit da se svemir vratio u ravnotežu. 5 strana na transferima u 5 sati, a prijelazni rok počinje za skoro 2 mjeseca :lol:
  • Izet Hajrović
    5.8k
    u ostalim utakmicama nije ga bilo ni na mapi.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    cudo nisu napisali da umjesto ivanovica iz rijeke selimo tomu ivkovica:rofl:
  • Dinaminjo
    1.5k
    hocu rec da tih 9 golova nije tolko impresivno jer 6 golova je istri, rudesu i slavenu.

On ne rjesava utakmice da bi sada vrijedio 3 m
  • Banana 2
    472
    po čemu su majer i ivanušec izdominirali HNL a šotiček sa 9 golova nije..Ludovic IX

Šotiček igrački ne može u istu rečenicu sa Majerom i Ivanušecom.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Šotičekovih 9 golova nikako nije bezveze, pogotovo kad uzmemo u obzir da nam je maksimalno olakšao odlazak na Rujevicu na koju smo išli u puno komotnijoj situaciji nego što smo planirali. On je potencijal i normalno da nije kvaliteta koja će sad uskočit i zabit 4-5 golova u skupini Lige prvaka ako ju budemo igrali, ali je to potencijal koji bi mogao raditi velike stvari u budućnosti i to se jednostavno vidi. Najbolje sad uspoređivat mladog dečka koji je potencijal u Lokomotivi sa Majerom i Ivanušecom koji su ako se ne varam imali i lošiju statistiku od njega u Lokomotivi ili su bili tu negdje. Što se tiče Pjace, ako je istina 1,5 milijuna eura, to je realno ništa u današnje vrijeme za takvog igrača, ako ne bude ozljeda nikakvih on bi bio pun pogodak za tu lovu.
  • Krizy
    59.3k
    frende rog je izdominirao hnl ondaOrc123

Rog - 2250 min u prvoj sezoni, 7 golova i 5 asistencija.

Šotiček - 1930 min u prvoj HNL sezoni, 9 golova i 1 asistencija.

Šotiček i neko krilo koje već radi razliku u europskim utakmicama za potpuni remont te pozicije :up:
  • Krizy
    59.3k
    Šotiček igrački ne može u istu rečenicu sa Majerom i Ivanušecom.Banana 2

Kaže forumaš koji forsira Ivanovića kao zamjenu za Petkovića.
  • Banana 2
    472
    Kaže forumaš koji forsira Ivanovića kao zamjenu za Petkovića.Krizy

Ne laži.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.