• BBB Mataa998
    3k
    Spanjolska,Albaniju imam vec od prije
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Bome svaka čast dat 400e za utakmicu. Ja bi im dao te pare jedino ako i Dalić i Modrić me dočekaju na ulazu u ložu, zagrle me i poljube. :lol:
  • javolimtebejako
    6.4k
    da, bome..ja sam razmišljao bi li dao 200 eur ako uđem napokon i bude samo ta kategorija...evo prije pol sata napokon ušao i nije me dočekalo niš pa nisam ni imao dilema
  • BBB Mataa998
    3k

Nakon 2 i pol sata cekanja docekale me prime i category 1 ulaznice. Vrtim ove category 1,nudi mi da su dostupne 4 koliko mi i treba,10 put klikam pay ali ne zeli,svaki put greska. Mislim se onda mogao bih ja ostati bez ikakve ulaznice,kliknem na prime i samo 2 ulaznice ostale,kazem si sto je tu je ili sada il nikada i eto. Nakon transakcije sam malo razmisljao da li sam svjestan sto sam uradio hahahah
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Nakon transakcije sam malo razmisljao da li sam svjestan sto sam uradio hahahah — BBB Mataa998

Hahahah ajde nam za dva tri dana javi ovdje do kakvog zaključka si došo :sweat:
  • Marley
    5.9k
    Sad me nemojte gadjati na ovo nepopularno misljenje... ali mislim da je cak malo i steta zbog Vlasica sto sigurno nece na Euro :chin:
    Ove sezone nije los, i mogao je biti koristan.
  • flexXy
    3.4k
    Po meni je ovih 23 sigurno:
    Livakovic, Ivusic, Labrovic

Stanisic, Juranovic
    Sutalo, Vida
    Erlic, Pongracic
    Sosa, Gvardiol

Kovacic, Vlasic
    Brozovic, Mario Pasalic
    Modric, Majer

Krama, Pjaca
    Petko, Budimir
    Perisic, Ivanusec

I ova trojica kao dodatni: Baturina, L.Sucic i Marco Pasalic
    Nece Dalic izmisljat toplu vodu, ovo je sasvim dobar popis i mogli bi opet bit opasni ako se dobro dozira Broza i Modrica.
    — flexXy

Jesam vam rekao, FlexXy glavni insider zone
  • Droljo
    32.4k
    FlexXy glavni insider zone — flexXy

Nekako mislim da se sanjinlego i miro vugrinec nebi složili :snicker:
  • Neki tip
    21.4k

A moju podršku si olako zaboravio! :brow: :lol:

Slažem se, mislim da će do u igrača upravo to biti Dalićev popis. :up: — Neki tip
  • flexXy
    3.4k

Ocito smo dobili informaciju od istog izvora iz reprezentacije, Zonini dousnici su usli u sve pore nogometa :lol:
  • Ludovic IX
    12.8k
    Sam se vi zajebavajte.

medji prepisuju sa zone što bi značilo da zona utječe na napise u novinama --> zona uredjuje medije

Clanovi zone su jako visoko u hijerarhiji dinama --> zona vodi dinamo

Zona nije htjela da se Brekalo pozove, Brekalo se nije pozvao --> Zona ima veliki utjecaj u HNS-u

Još malo pa ćemo bit proglašeni vladarima hrvatskog nogometa, za sve će nas pitat a u reprezentaciju će moć samo oni koji prođu strogi sud Zone..

A kad se Hrvatska sljedeći put kandidira za neki Euro ili sl, saljemo nekog sa Zone da viče "UEFA,UEFA" sa bine...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    saljemo nekog sa Zone da pije sa bine... — Ludovic IX

Malo sam ti uredio ovo :cool:
  • Miro93
    2.9k
    Počele dolaziti karte na aplikaciju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.