Po meni, dolazimo do ključne stvari, prvenstveno za pripadnike grupe (vodstvo, jezgra, šira jezgra, ostatak grupe itd.- nema razlike, jedno tijelo s hijerarhijom) a onda i za sve ostale navijače. Dobiti kartu za ovakvu utakmicu nije isključivo nečije pravo (koliko god netko mislio drugačije) već i privilegija koja sa sobom nosi i neke obaveze. Za neke veće, za neke manje. Iz moje perspektive, prvenstveno mislim da je dobivanje ulaznice za ovakvu utakmicu poziv za praćenjem ljudi u grupi koji pokreću "plavi motor" u njenim aktivnostima na ovoj utakmici i oko nje. To je obaveza i znak poštovanja. Ako netko misli da s ulaznicom (za koju ljudi čekaju u redu pa izvise ili ostanu bez nje iz nekog drugog razloga) može raditi što ga volja neovisno o ostalima, to je pokazatelj nepoštovanja i prije ili kasnije to dođe na naplatu. Iz tog razloga, smisleno je da grupa da karte ljudima od kojih očekuje više nego od nekih drugih navijača, koji nisu dobili karte. Pozivam ekipu koja ide u Rijeku da dobro razmisli i shvati što se preuzima zajedno s ulaznicama jer to je minimalna odgovornost prema onima koji ne idu. Da se razumijemo, isto vrijedi i za utakmice gdje nema značajnijih problema s kapacitetom. — OBIGB
i dode ta famozna kranjca ( ako bude sta od toga ) i ja ne mogu kupit ulaznicu jer eto nemam dovoljan broj utakmica u sezoni… — Cagica111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.