• Banana 2
    472
    Desni stoper koji može igrati i lijevoga + lijevo krilo koje može i desno.
  • De Oliveira
    1.6k
    Prvog vratara imamo. To je Nevistic koji brani izvrsno. Na ljeto dovesti nekoga tipa Kahlina/Zelenika za zamjenu, a Cavlinu otkupiti i poslati na posudbu.
  • Peškaman
    7.4k
    Ima tu dosta golmana,meni na pamet padaju odmah uz naravno Horkaša,Zeleniku

Josip Čondrić - 30 godina,golman Astane,400k E tržišna cijena,ne brani zadnje 4-5 utakmica,ugovor završava krajem ove godine.

Simon Sluga - 31 godina,rezervni golman Ludogoretsa,ugovor završava sredinom sljedeće godine.
  • nemapredaje
    5.6k

Još golman koji mož igrati i napadača.

Jorge Campos naprimjer.
  • Laugreano
    4.5k
    atistika napadaca za koje smo ovo ljeto bili zainteresirani.

Okereke - 9ut- 1g/2a ITA 2
    Morelos - 2ut 0/0 BRA 1
    Pierrot - 12 8/1 IZR 1
    Satriano - 11 1/0 FRA 1
    Vipotnik - 12 1/1 FRA 2
    Sissoko - 13 8/1 FRA 2
    Bakrar - 13 4/0 MLS
    Frigan - 11 2/0 BEL 1
    Latte Lath - 12 4/0 ENG 2
    Rrahmani - 11 8/2 RUM 1
    Ikwuemesi - 8 1/2 ITA 2
    Frey - 0
    Laugreano

Nakon 6.mj, mali update napadaca koji su bili povezani s nama prije pocetka sezone.

Okereke - 17ut- 2g/1a ITA 2
    Morelos - 3ut 0/0 BRA 1
    Pierrot - 44 22/3 IZR 1
    Satriano - 33 6/4 FRA 1
    Vipotnik - 36 9/3 FRA 2
    Sissoko - 27 11/1 FRA 2
    Bakrar - 22 4/0 MLS
    Frigan - 30 5/1 BEL 1
    Latte Lath - 35 17/1 ENG 2
    Rrahmani - 26 19/4 RUM 1
    Ikwuemesi - 30 5/2 ITA 2
    Fey - 9 1/0 ENG 2
  • Izet Hajrović
    5.9k
    Mierez ili Exposito i Jakov Medić ili Lovren.

3-4-1-2: Nevistić - Perković, Lovren, Bernauer - Ogiwara, Sučić, Mišić, RPG - Baturina - Petković, Mierez.

2. postava, ista formacija: Zagorac - Perić, KTC, Ristovski - Vidović, Bulat, Rog, Špikić - Stojković - Brodić, Kulenović.

Već ovako izgleda dobro, a vjerujem da će biti još pojačanja, možda i boljih nego ova koja sam naveo.
  • Droljo
    18.9k
    Josip ČondrićPeškaman

Rupa. Primio sto komada od nas u raspadu.
  • mlinchica
    3.4k
    Napadač i stoper, tako bih i ja. S odabirom imena se baš ne bih složila :grimace: ali ja sam više od onih “znam kog ne bih”. Mislim da se kvalitetnim praćenjem može u Dinamo uvijek dovesti pojačanje, a trenutni kadar meni uopće nije loš.
    Samo da se više stabiliziramo u postavi, rotacijama, taktici i bilo bu to ok + pojačanja na ove 2 pozicije.
  • Droljo
    18.9k
    Nama bi rog trebao biti top pojačanje za sljedeću sezonu. Treba nam prvi stoper i to stoperčina. Japance bih ostavio za wing bekove.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    Wdowik također ulazi u zadnju godinu ugovora, ove polusezone nastavio je s formom od prošle polusezone pa mislim da bi u njemu i Ogiwari imali izrazito kvalitetna rješenja za wing-bekove, moderne wing bekove koji su efikasni (Wdowik ima 9 golova i 5 asistencija).
  • Maximo
    799

Ja bi rado dao šansu Pierrotu...
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Rog je u 5 min protiv Varaždina pokazao očiglednu klasu i vidno može odmah pomoći, sačuvao je loptu na malom prostoru, iznudio faul, uzeo loptu, sve u par minuta
  • marcio amoroso
    43.6k
    Igrača klase Roga ćemo teško dovesti. Ako dečko bude zdrav starter je sto posto i najveće pojačanje na ljeto.

Općenito u njemu i Stojkoviću imamo dva odlična igrača koja nam mogu biti top pojačanja.
  • Ivdzo11
    8k
    Cijelo vrijeme je bila takva prica 500k.

Sad Nicota pise:

Naime, Modri još samo ovo ljeto imaju 'diskontnu odštetu', mogu dobiti Čavlinu za 750.000 eura, ako ne povuku taj potez, morat će ga u budućnosti plaćati po tržišnoj cijeni.
  • Zagi
    10.8k
    Već je Šikić to komentirao davno u nekom članku.Malo je kompleksniji ugovor posude.
    500k je bila klauzula do kraja prve sezone posudbe. Onda +250k za svaki period ili svakih 6mj ili svakih 12 mj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.