• Pop corn
    8.9k
    Jel to znači da prekida i sponzorstvo? Do kada je ugovor ako netko zna? — The Undertaker

Ne prekida se. Ugovor je aktivan. Detalji su poslovna tajna
  • Bosskovitz
    21.5k
    https://www.vecernji.hr/sport/doznajemo-evo-zasto-je-jedan-od-najodanijih-barisicevih-ljudi-napustio-dinamo-u-klubu-postoji-cinker-1764195

"Inače, Hanžel se uvijek predstavljao kao veliki dinamovac, kojem je klub iznad svega, no kako to da svoje sponzorstvo uvjetuje pozicijom u klubu, a ne ili željom za pomoći ili tržišnom evaluacijom reklamiranja tiskare na dresu Dinama?"
  • Mali Zeus
    22.2k
    Rekao bih što mislim o Zovku, al onda bi mi morali dati ban zbog oštrih riječi.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Taj govnar Zovko me je blokirao kad sam mu na taj famozni status samo odgovorio sa protupitanjem. Sramotno je da takvi ljudi mogu biti blizu Dinamu, sramotno
  • mali M
    10.7k
    Nikole Hanžela o ispisivanju iz članstva u Dinamu. — Imamo Dinamo

Ovo govori sve o ljubavi... Pa zašto prestaneš biti član kluba kad izgubiš poslovni interes tj. Kad više nisi u kombinacijama za vođenje kluba. Kakva ljigica... Neka ga tamo gdje već ide..
  • kibic
    1.3k
    prosječan transfer u austrijski Rapid” — Noel

Ovo me pokidalo. Kolko samosvjesti ti mora falit. Ovo je u stilu kaj bi čul od kečera na WWE :rofl:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Džon obraz govoriti uopće o klupskoj legendi i to na takav način. Čovjek za kojeg nitko ne zna što je i tko je uzima si za pravo da pljuje po jednom Cici Kranjčaru. Uglavnom, tu ću stati, ali padaju mi na pamet riječi poput bolno i stručno u kombinaciji.
  • Mali dioničar
    20.8k
    Čovjek vjerojatno tada nije pratio nogomet i uopće nije svjestan konteksta nogometa 80tih u odnosu na danas.

Već smo dosta teksta ispisali o činjenicama;

1. da su u Cicino vrijeme nogometaši morali ostati u Jugoslaviji do navršenih 28 godina
    2. da je postojalo ograničenje broja stranaca u svakom klubu pa naravno da nije bilo toliko transfera
    3. da je europska natjecanja igralo značajno manji broj klubova i to kup sustavom, a Rapid je s Cicom igrao finale Kup kupova 1984/85
    4. da su kup prvaka igrali samo prvaci
    5. da se tada u nogometu vrtilo manje novca osim u apsolutnom iznosu i u realnim veličinama

I dalo bi se toga ispisati, i realnih i racionalnih stvari o njegovom neznanju koje susamo šlag na tortu malicioznosti na temu purgera.
  • Mathiasovi Chageri
    9.5k
    Nisam točno upratio pa me zanima ako netko ima konkretnu informaciju: Koliko trenutno ima u skupštini "Karlovčana", odnosno Hanželovih ljudi koji su ušli sa liste druge izborne jedinice u skupštinu?

Možemo li sad očekivati nagli gubitak ljubavi prema Dinamu i od njih i napuštanje svojih pozicija u skupštini i tko su ljudi koji bi u tom slučaju ušli umjesto njih?
  • The Undertaker
    10.3k
    Da li se Hanžel ispisao jer je htio preduhitriti izbacivanje ili je ovo "ničim izazvano"?
  • Sajla
    24.5k
    Ulazak Zovka u skupštinu me podsjetio na to kakva je ustvari pobjeda izborena 10. ožujka. Možete li zamisliti scenarij po kojem netko poput Zovka ponovo ulazi u skupštinu dinama? Čak i kad ne bi došlo do promjene Statuta, a naročito kad se to dogodi - tko bi takvo biće (da zadržim pristojnu razinu komunikacije) izabrao ili imenovao za skupštinara? Takvima će ostati da pišu zlobne komentare po internetu, a bilo kakvo odlučivanje ili sudjelovanje u radu kluba neće im moći ni pasti na pamet, kamoli nešto više.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Da li se Hanžel ispisao jer je htio preduhitriti izbacivanje ili je ovo "ničim izazvano"? — The Undertaker

Sam je htio odstupiti kad je saznao da će se na IO raspravljati o stegovnom postupku protiv njega.
  • The Undertaker
    10.3k
    Čemu onda priče o prekinutoj ljubavi i prestanku navijanja za Dinamo? O Hanželu nemam pojma ali čovjek svake godine utuče u klub pola milijuna eur (bubam cifru) pa malo pristojnosti ne bi škodilo.
  • Ludovic IX
    12.8k
    moraš uvijek kontru lupat.. lik je oportunist prvo, drugo nemoralan čovjek a tam negdje pedeseto, simpatizer dinama. Njemu je cilj bio kupiti dinamo. i zaraditi još više jer ako može mamić, može i on.

jebo njegovih pola milje eura..jebo takvo sponzorstvo di on mora odlučivat o svemu. sponzoriraj i podrzi.. nakon što istekne ugovor, obnovi ako ti koristi a ako ne, doviđenja.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Čemu onda priče o prekinutoj ljubavi i prestanku navijanja za Dinamo? O Hanželu nemam pojma ali čovjek svake godine utuče u klub pola milijuna eur (bubam cifru) pa malo pristojnosti ne bi škodilo. — The Undertaker

O čemu ti točno?
    Pristojnost prema liku koji je htio preuzeti klub na silu i dovodio svakakvu ekipu u skupštinu, uključujući i navijača Partizana?
    Što se tiče love to se zove sponzorstvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.