• Bosskovitz
    17.3k

Ovo definitivno spada pod onaj segment "nagađanja". Kakav Amer Gojak, još uz rečenicu "imao je sezonu za zaborav u Ferencvarosu" kao da je imao sezonu za zaborav u Manchester Cityju.

Imamo takvih, ali nije ni dobro da ih imamo puno. Puno je veća razlika između transfera Modrića, Broza, Kove i Gvardiola te transfera Pjace, Benkovića, Brekala i Šunjića od tih 15-ak milijuna eura. Rekao bih da i dalje imamo zdrav omjer.
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    da Nevistić brani Europu i Kup a Čavlina HNLMihaljević

Što bi stime postigli? Nevistić je uz Labrovića trenutno daleko najbolji golman lige, i sad da dovedemo Čavlinu pa da Neva brani "2 i pol" utakmice po polusezoni?
  • Mihaljević
    13.2k
    Pogledaj malo koji je igrač igrao lijevog beka protiv Seville, Rapida, Genka naravno i Tottenhama. Dečko nije odigrao lošu tekmu u Dinamu.
    Franjic-737x435.png
  • Zagi
    10.5k
    Bartola bih vratio u sekundi iako bi mi bio rotacija za Maura u tri iza.
    Frigan ima smisla ali nije realno.
    I naravno Modrić.

Ostalo , ne hvala.
  • Orc123
    12.4k
    Franjic je l. Bek koliko su i Perkovic i Ljubicic! Gluposti....a Sunjic je na pragu ispadanja u 3. Ligu, nit je igrao u Herthi koja je btw. Isto tako ispala iz lige tada...kakva bi to pojacanja bila? Nit su razvojni igraci, nit bi igrali za male ugovore, nit bi bili igraci prevage! Kakav Gojak? Nit je igrao kod nas, nit u Ferencu. Pjaca, s njim nikad ne znas i siguran sam da ga Rijeka nece prepustiti nama. Cemu recikliranje stalno jednih te istih imena. U obzir dolaze Modric i eventualno Lovren! Ustvari, Nicota pise gluposti bez uporista u nicem...nikad nisam vidio ni jednog novinara koji stanca tolike tekstove od kojih velikih vecina nemaju veze s vezom.
    Edit: Franjic dolazi u obzir samo ako ostanemo za 3 iza pa da igra stopera, ali koliko se njemu dolazi da bude igrac rotacije i zamjena Perkovicu? Sigurno ne bi trazio i mali ugovor, nit bi ga wolsburg pustio za kikiriki! Nerealno je!
  • miro
    6.8k
    Franjić je jednako podcijenjen kao što je bio Kule, a njemu se itekako može naći mjesto u rotaciji
  • Zagi
    10.5k
    Točno to. Isti karakter, ista ljubav prema klubu.
    Kapetan svih om kategorija. Idealan rotacijski igrač.
  • Orc123
    12.4k
    fakat mislis da bi dosao u Dinamo da bude zamjena Perkovicu i da bi ga Wolsburg pustio ispod 3-4mil eura i da bi igrao za 300-400tis?
  • Zagi
    10.5k
    Ne znam. Ne bavim se cjenkanjem.

Lijevi stoper nam treba.Perića ima samo na papiru, a Cvetko treba barem godinu dana posudbe.
    Ne razumijem zašto Franjića treneri ne stavljaju na tu poziciju.
    DMC/DL nisu za njega. Ako ga tu primarno vide, onda ne.
  • Praskaton
    4.4k
    Puno je bivsih igraca koje bi htio opet viditi u nasem dresu.To je sigurno put kojim trebamo ici.
    Jedan od tih je Jedvaj.Instant pojačanje po meni.Ne znam do kad mu je ugovor i jel realno da ga dovedemo al treba probat.

Ima tu jos imena koja su spomenuta.
  • Mihaljević
    13.2k
    Franjic je l. Bek koliko su i Perkovic i Ljubicic! Gluposti..Orc123

I? Ljubo nikad nije loš bio na beku, kao ni Perković, kao ni Gvardiol itd. To su tipovi lijevih bekova kakve Dinamo treba. Pogledaj kakve su CV-e imali Mykha, Moubanjde, Lecjaks... Nisu uspjeli jer oni nisu tehnički potkovani za Dinamo.
  • Banana 2
    472
    Ljubo je bio užasan na beku, nisam ga mogao smislit. Na svakoj utakmici bi ispadao kao ratkapa, igrali protiv Slavena ili Milana.

On je igrao beka jer ima fizikalije i zato što je bio velika investicija za koju u vezi nije bilo mjesta. Morao je igrati i gurnulo ga se tamo, na kraju su nas Grci spasili promašenog transfera.
  • Banana 2
    472
    Zadnji vezni :

Mišić , Šunjić!?.

Miške je klasa za sebe, Šunja je bez ugovora na ljeto i nakon 5 godina povratak je sve izvjesniji, u 5 godina je skupio skoro 150 nastupa u Birminghamu, može biti samo bolji nego kada je odlazio.
    Mihaljević

Birminghama bi Dinamo razbio u 10/10 utakmica.

Na zadnjem veznom smo solidno pokriveni i ne trebamo nužno pojačanja. Imamo Mišića i Sučića, a možemo i Roga tamo ubaciti po potrebi. Sljedeće sezone će prvoj ekipi sigurno biti priključen i Branko Pavić koji je uz Nou Mikića, imo, najperspektivniji klinac iz trenutnog juniorskog pogona. Miške i Sučić su sasvim dovoljno dok Pavić ne stasa.
  • Facke
    6.3k
    Po tomu koj sam ja videl od Sunjica on je gorsi igrac nek kad je otisel iz Dinama. Jos mi je nejasne kak je mogel tak glup transfer napraviti.
  • Orc123
    12.4k
    slazem se! Za l. Stopera ako bi zelio biti rezerva i borit se za poziciju DA! Za zadnjeg veznog nula bodova, za beka isto...ne treba nam jos jedan Perkovic na beku......kad bi ostali u 352 bio bi dobar....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.