Zašto ovo navodim. Iako sam relativno redovit na futsal doigravanjima, želim demistificirat da se tu radii neki overachievement. Imamo najviše prihoda, trošimo uvjerljivo najviše i logično je da smo prvaci i da stremimo naslovu. Ista stvar s ovom sezonom. Pula ima skoro duplo manji budžet od nas. Mi ovo moramo osvojiti. — emilperska
Ne znam od kud ta teza da novac ne ide uglavnom na prvu ekipu?
U juniorima su peti, u kadetima treći na ljestvici na današnji dan. Svoju dvoranu nemamo nego ili koristimo besplatne gradske termine ili nešto plaćamo. Juniori i kadeti ionako igraju for free. Imaš trenere kojima (bar mislim) djelomično plaće savez pokriva, ali i da ne pokriva to nisu neki iznimni iznosi koji opravdavaju gap od 300 do 500k prema ostalima. Jednostavno ne vidim gdje može ić novac nego na prvu ekipu.. Kog plaćamo da bi opravdali razliku od 400k u odnosu na Dubrovnik?
Svaka čast svima, ja isto odlazim na utakmice, ali mi je pun kurac nekog mistificiranja da drugi troše više od nas, a mi (na papiru) imamo između 300 - 500k EUR više u odnosu na konkurenciju, odnosno relativno između 50 - 80% više. Te neko glorificiranje polufinala gdje nitko ne troši kao mi..
S ovim raspodjelom financija, moramo bit prvaci u 4 od 5 godina i ganjati europske iskorake. Klub nosi ime Dinamo, ima financije u skladu s imenom, ima najbolje navijače u državi, ima najveću posjećenost u državi i vjv kak bi ovi debili dolje rekli "najviše" članova.
Jednostavno sve osim osvajanja naslova je neuspješna sezona za Futsal Dinamo i točka.. — emilperska
da to mora biti bolje od ovog što se napravilo u 9 godina. — emilperska
Meni je prvo desetljeće u rezultatskom smislu, ispod očekivanja. — emilperska
1) Ako svi znaju da većina drugih klubova radi u nekoj sivoj zoni (ja fkt nemam takva saznanja, iako mogu zamisliti modus operandi kako bi se to radilo), a mi kao manjina radimo pošteno, onda to treba dići na više instance . Ako je to "nelegalno" da igrača zaposle kod sponzora, sponzore imamo i mi, pa ne zapošljavamo igrače kod njih niti se krenulo u tom smjeru koliko znam. Čak ne vidim gdje je tu ušteda da ti sponzor umjesto da ti da 20-30k EUR na račun, zaposli Brazilca kod sebe na puno radno vrijeme ili šta god i plaća doprinose i poreze na njega. — emilperska
Kakvi rezultati, ne razumijem?2) Ispada da jedino mi imamo omladinski pogon gdje klinci imaju dresove, trenirke i ok trenere. Ne pratim omladinska fustal natjecanja, ali ispada da smo mi tu uzor svima i da se značajno ulaže i troši u taj segment dok svi ostali tu štede. Rezultati to i ne pokazuju, bar po meni — emilperska
5) Ne volim ove priče o broju pratitelja na društvenim mrežama, općenito o društvenim mrežama i to. To me podsjeća na Hajduk. To ne želimo — emilperska
Ako ne osvojimo ovaj naslov, rekao bi da smo povijesno podbacili s obzirom na članove, budžet, broj navijača u dvorani itd. Jedan naslov i jedan superkup u 10 godina, očekivao sam više. — emilperska
sponzor umjesto da ti da 20-30k EUR na račun, zaposli Brazilca kod sebe na puno radno vrijeme ili šta god i plaća doprinose i poreze na njega. — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.