Recimo, zabrani se ulazak teretnjacima na obilaznicu u periodu od 07:00h do 09:00h i u periodu između 15:00h i 17:00h. — db-izbjeglica
U planu je vec duze prosirenje na 3 trake. To se svako malo izvlaci iz ladica i prica o tome. Nadam se da cemo jednog dana to i docekati jer je to jedan od najbitnij prometnih projeekata u RH. Vjerujem da bi to solidno rasteretilo promet obilaznicom. — jedan u nizu
ne mozes bas zabraniti prometovanje kada nemas alternativu. Pogotovo kada je to jako bitan pravac za povezivanje srednje i jugoistocne Europe.
Cak mislim da bi bili veci problemi onda. Na dva sata zaustavis promet kamionima. Oni svi stoje na ulazu na obilaznicu (btw tu onda trebas napraviti ogromna odmorista). I onda ti se u ta dva sata skupi par stotina kamiona koji onda krenu. Zamisli onda tu prometnu guzvu. — jedan u nizu
Danas dok sam čekao u koloni na obilaznici, pogledam oko sebe i skužim da sam okružen šleperima, mahom stranih registracija. — db-izbjeglica
"U zonu bez automobila ulaz osobnim vozilima više neće moći biti moguć — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.