• NitkoBitan
    21.8k
    Presporo se rjesavamo lopte, kad netko povuce kontru to mora bit 10 dodira... pa dodaj naprijed, gurni nekom u for.
  • mali M
    6.3k
    Špikić... Bože dragi ako je to najbolje... Trči kao muha bez glave, niti jedan prodor, pročitana knjiga... Krene po krilu pa stane pa krene trčati u sredinu pa trči trči trči i na zadnjeg veznog vrati loptu. Al identično svaki puta...za ovo na Baturini je sudac trebao naknadno dati žuti, mislio sam da pamti al se samo pravio lud...
  • Zagi
    8.9k
    Špikić odličan.
  • Nolifer
    9.1k
    Rile bi trebao van, kao i Špikić, dakle očekujem u drugom poluvremenu ulazak Ogija i Takija.
    Ostalo više manje ok, ali treba pucati, bez toga ništa
  • maksimirski istok
    271
    Šteta imamo jednu od sporijih kontri vec neko vrijeme
  • Droljo
    11k

Živo me zanima da je sad ivanović tu umjesto kuleta danas koji prostor bi to on napadao i kak bi to izgledalo... :lol:
  • Banana 2
    472
    Špikić... Bože dragi ako je to najbolje... Trči kao muha bez glave, niti jedan prodor, pročitana knjiga... Krene po krilu pa stane pa krene trčati u sredinu pa trči trči trči i na zadnjeg veznog vrati loptu. Al identično svaki puta...za ovo na Baturini je sudac trebao naknadno dati žuti, mislio sam da pamti al se samo pravio lud...mali M

Špikić tim ulascima u sredinu jedini unosi neku dinamiku u zadnju trećinu. Ovi ostali samo stoje na 16 mentara kao penzineri. Otvaraju se rupe svako malo i nitko ne prilazi nego samo bleje.
  • Mihaljević
    11.1k
    Špikić i Sučić jedini vrijedni spomena, Čavlina lagan kao oblatna kao i po obično. Brodić i Halilović u nastavku obavezno.
  • Sixthway
    563
    Baturina ušao u formu, vidi se da uživa na terenu i u Dinamu. Nadajmo se da će ga ozljede zaobić
  • Jos-Optimus
    3.8k
    ne bih se složio, Špika odličan
  • Krulek
    671
    Najružniji set dresova, užasan teren, katastrofalan sudac i uvijek grubi Lokosi, ne tražim alibi kao tovari, ali nam ništa od navedenog ne ide u prilog. Nadam se da se varam.
  • don
    9.5k
    samo daj Bože da uguramo nekako gol, ne ocekujem dobru igru ali jedino bitno su 3 boda.
  • Antisha
    790
    U globalu nisam baš zadovoljan. Pohvalio bih Mišića, Sučića, Baturinu te Špikića.

Mišić mi je defanzivno solidan danas, dosta lopti presjekao, Sučić goni 100 na sat i pun ga je teren, Baturina mi djeluje dobro, a Špikić je imao par dobrih prodora.

Tranzicija nam je ko i u dosadašnjem dijelu sezone prespora - igrači nam se jednostavno presporo priključuju u igru prema naprijed pa dobivamo situacije gdje Petko u 16m ima samo Kulenovića okruženog petoricom Loksinih igrača.

Za suđenje ću samo reći da je kriterij smeće.
  • mali M
    6.3k
    ma slažem se ja da on jurca tu s loptom, ali ako ništa sa tom loptom ne učini ništa mi ne znači to što radi...
  • Banana 2
    472
    Živo me zanima da je sad ivanović tu umjesto kuleta danas koji prostor bi to on napadao i kak bi to izgledalo... :lol:Droljo

Pa isti prostor koji Kule redovno napada, sa razlikom da je Ivanović brži i tehnički potkovaniji od Kuleta. Da budemo fer, Kule je snažniji. Kule je jedan od boljih danas.
191011121330
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.