• Droljo
    18.6k

Krstanović, Vugrinec, Gavranović itd
  • Izet Hajrović
    5.8k
    to je zato jer je politika bila takva, nismo niti dovodili iskusnije igrače iz HNL-a da bi bili instant pojačanje, a nije ih niti bilo. Mierez je jedan od rijetkih koji bi trebao biti instant pojačanje.
  • Crni86
    12.6k
    vugrinec 2006. , krstanovic kad su nas nabijali po europi 7:1 ako se ne varam. Bilo bi super kada bi to bili igraci bar u nazad 5 godina pa da pokazujemo kako je trend da su nam iskusni igraci iz Hnla pojacanje. Za Gavru se slazem, prije toga jedini tko je dosao i upao u prvih 11 i bio pojacanje je Rog. Osim mladih potencijala u hnlu za dinamo kakav ja zelim (europski,goropadan) ne postoje pojacanja u hnlu.
    ne bi se slozio, dovodili su se igraci koju su ugl zavrsili kao flop. Zalazes se za Miereza. Di je Mierez to jos bio dobar osim u Istri i Osijeku? Nije se uspio nametnuti ni u alavesu kad su ga vratili. Ako je Mierez tako dobar kao sto tvrdis zasto se nije pojavio ferencvaros,shakhtar,basel,slavia i sl. ili neki klub iz sredine lige petice i iskazali interes za njim? Imamo igraca slicnog profila, koji je ako se dobro sjecam u Rijeci igrao isto tako jako dobru sezonu uz koju je igrao i skupine EL i u kojoj je pokazao da se na najvisoj razini moze hrvati s napadacima za razliku od Miereza kojem je plafon hnl. Kulenu je isto plafon Hnl al je domaci decko i trenutno igrac dinama. I sigurno puno jeftiniji od Miereza.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ok, imaš li ti prijedlog nekog igrača izvana?

Nije se uspio nametnuti ni u alavesu kad su ga vratili.Crni86

Ako ćemo gledati tako onda možemo reći da se niti Petković nije nametnuo u Bologni pa zašto smo ga onda uopće dovodili? Zašto smo dovodili Oršića iz tamo neke Koreje ako se nije uspio nametnuti u Rijeci i Celju?
  • Jurki
    18.4k
    najviše smo koristi imali upravo od igrača iz HNL-aIzet Hajrović

Normalno kad skautčina Marijan Vlak nije znal dalje od Bregane. A i sa strancima je teze dogovoriti rikverc i model isplate po principu "a de sam ja tu v toj racunici".
    Inace smo sve kaj smo dopeljali iz hnla imali 90 posto promasaja. Ili ako hoces drukcije da napisem 9 od 10 igraca su bili flopcina tj panjine koje su nas kostale puste milijune a nisu nam donesli apsolutno nista.
    Ako mislis da pretjerujem ... slobodno provjeri.
  • Crni86
    12.6k
    pa za pocetak mi pada na pamet Pierrot koji se i povezivao sa nama. Reprezentativac, igrao europu, prvak lige s macabijem. Ne scoutiram i ne gledam razno razne lige svijeta pa da imam knjizicu s potecijalnim imenima :grin:

Dosta podcjenjivacki prema korejskoj ligi i azijskoj ligi prvaka pristupas. Hnl je trenutno 22. liga europe i makar ju mediji zele prikazat kao da se unaprijedila to nije istina. Upravo osijek za kojeg igra Mierez nemre meda u europi, izbacuju ih liliputanci kao i ostale nase klubove. Vjerujem cak da je korejska liga mozda i bolja od nase Kao sto kazes nismo ga doveli iz celja, rijeke i sl. Decko se dokazao u azijskoj ligi prvaka u kojoj se ako se dobro sjecam bio prvi strijelac prvenstva uz to kostao nas je 900k eur sto je bio dosta nizak rizik. Igrao je 2,3 sezone konstantno dobro u aziji prije nego sto je dosao kod nas.
  • Zagi
    10.7k
    Inace smo sve kaj smo dopeljali iz hnla imali 90 posto promasaja. Ili ako hoces drukcije da napisem 9 od 10 igraca su bili flopcinaJurki

Majer , Ivanušec , Gavranović, Perković, Rog , Jakić ,Šunjić ovak na prvu...
    Sada ti 63 promašaja.
  • Crni86
    12.6k
    sivonjici,mesarici, alispahici i slicni.

Steta sto smo se maknuli s portugalskog trzista. Mislim da su Tonel i Soudani svima ostali debelo urezani u sjecanje. Bio je i onaj Wilson Eduardo koji kod nas nije bio bas nesto pa je sezonu dvije poslije bio odlican u Sportingu. To je ja mislim isto neko trziste koje bi nam trebalo biti zanimljivo.

Majer , Ivanušec , Gavranović, Perković, Rog , Jakić ,Šunjić ovak na prvu...Zagi

Od svih gavra i rog pojacanje, ostalo mladi potencijali kojima je trebalo vremena da stasaju i postanu dio udarnih 11.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    PierrotCrni86

Nisam siguran da je on tako dobro rješenje, u Izraelu ima 14 golova i čak 24 promašene velike prilike, mi navijači bi ga razapeli da promašuje tako puno. U Europskoj ligi ove sezone nije zabio niti jedan gol u skupinama, ali ajde, zabio je 2 Gentu u ECL u nokaut-fazi. Ali dobro, neka tu stane rasprava. Slažemo se da se ne slažemo. Ja mislim da bi Mierez bio dobro pojačanje, ti misliš suprotno. Vidjet ćemo tko je u pravu ako dođe.
  • Zagi
    10.7k
    Od svih gavra i rog pojacanje, ostalo mladi potencijali kojima je trebalo vremena da stasaju i postanu dio udarnih 11.Crni86

Sve 5. Kolega napisao 90 % promašaja/ flop...
  • Crni86
    12.6k
    Slažemo se da se ne slažemoIzet Hajrović

I u tome nema nista lose, inace bi bilo dosadno na forumu :grin:
  • Captain America
    20.4k
    Steta sto smo se maknuli s portugalskog trzista.Crni86

Marić je uz Francusku naveo Austriju, Portugal i Poljsku kao tržišta gdje ćemo tražiti igrače.

Također je malo ispod radara prošla nedavna izjava Marina Ljubičića da su u HNLu veće plaće nego u Austriji. Može se ubosti vrhunske igrače za nas u Austriji.
  • Jurki
    18.4k
    imas transfermarkt pa trazi.
  • Banana 2
    472
    Marić je uz Francusku naveo Austriju, Portugal i Poljsku kao tržišta gdje ćemo tražiti igrače.Captain America

Francuska, Austrija i Portugal super, ali Poljsku neću razumjet nikad. Od svih slavenskih zemalja oni valjda označe zemlju sa najbanalnijim nogometom.
  • Zagi
    10.7k
    Nisam ja istaknuo tezu.

No, nebitno. Svi se slažemo da nam treba kvalitetniji skauting i da se ne smiju više plaćati rivkerc igrači.
    Ali da u HNLu nema igrača koje bi trebali kupiti je smiješno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.