• Banana 2
    472
    Mislim da će htjeti zadržati kostur koliko je to moguće. Mislim da ćemo imati prostora za ispregovarati dobru cijenu. Ivanović je izborom Rijeke pokazao da mu je stalo do dobrog projekta u kojem će dobiti minute, a tamo ga je Jakir i doveo. Ako jednog igrača možemo lako dovesti iz HNL bazena, to je on.
  • Jurki
    18.4k
    Uostalom kaj se samog Ivanovica tice.. on bi bil samo jos jedna popuna kadra. To nam ne treba. Imamo hrpu klinaca za gurati.
    Dovesti 2-3 prava pojacanja i to je to.
    Jer takvom politikom smo se i doveli u poziciju da imamo 60ak igraca na profi ugovoru i koji gutaju hrpu love. A ne daju apsolutno nista.
    Edit: Nismo RBS ili Ajax koji mogu spizditi 10 milja eura na prinove
    (ako neki uspije super.. ak ne, koga jebe, nije prevelika steta).
  • Zagi
    10.7k
    Ban preporučio bih "igrač profila Ivanovića ali bolji".
    Mislim da gotovo nitko nije uvjeren da je on taj.

Da baš po svijetu ne možemo naći takvog igrača , jeftinijeg i boljeg... Ne vjerujem.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Drage kolege, uz svo poštovanje smorili ste sa Mierezom i Ivanovićem, ajde da se radi o nekim world class igračima pa da im se posveti 100 stranica na ovoj temi

Između ostaloga tema se zove novosti, nagađanja i tračevi. Ne vidim da se igdje povezuju sa nama, a niti prvenstvo još nije gotovo
  • Jurki
    18.4k
    Ne shvacam samo jednu stvar.. koja se ponavlja svake godine.
    Prije godinu dana mnogi su svrsavali na Frigana.. perverzno pojacanje a ispal z jebene belgijske lige.
    Sad ista prica s Ivanovicem..
    Ne razmem.. a ne znas koji je veca panjina.
  • Orc123
    12.6k
    slazem se...hnl igraci van dinama i kad ih dinamo trazi totalno su precijenjeni! Za nas stalno neke bolesne cijene....na kraju ti igraci kad ne odu u Dinamo vani trune...Smolcic trune u Frankfurtu, Frigan u fenjerasu Belgije, a bilo je i jos takovih primjera....ne dvojim ja da bi Frigan i nama bio dobar ali sam od pocetka govorio da ne vrijedi vise od 3mil eura...a da uopce Ivanovic dođe u obzir kod nas bi se prvo mi morali rijesiti Brodica ili Kuleta...trenurno ne vrijedi vise od pola milje do milju eura a Misko ga ne bi dal ispod 3 nama....
  • San Lorenzo
    19.9k
    ! Dokazao je da ima kvalitetu i da moze igrat na visokom nivou! Drugaciji je od svih krila koje imamo a prednost mu je da moze igrati i u 352 i u 433Orc123

Pa to može igrati i Hoxha kojeg smo već kupili.
  • Mlađi referent
    13.5k
    kak smo padali ko ekipa pao je i onOrc123

On je padao kako je ekipa rasla. Na jesen nas je upravo on spasio još par samarčina, a na proljeće kako igramo dobro (minus Loksa, minus PAOK) njega nema.
  • Orc123
    12.6k
    na desnoj strani? Ispostavilo se da ne moze ni na lijevoj a kamoli na desnoj!
  • Banana 2
    472
    Pa ne može ni Kaneko. Meni govorite da Ivanović puno zuji, a malo meda daje, ali Kaneko je definicija toga.

Za Ivanovića točno znam što bi nam dao. Za Kaneka sam krajem prošle godine mislio da znam, ali ispostavilo se da smo svi bili u krivu i da je imao svojevrsni purple patch. Čak je i dribling u međuvremenu izgubio.
  • San Lorenzo
    19.9k

Ima slične karakteristike kao Špikić, brz je, defenzivno odgovoran, zašto ne probati?
    Kaneko je prošli tjedan konačno zaigrao na toj svojoj poziciji gdje mu nitko ne smeta niti širi ruke, pa nije uspio izdominirati ni Dinu Štigleca.
    U 433 iako je lijevak, uvijek odlazi na desnu nogu na što su se apsolutno svi bekovi adaptirali.
    I meni je on simpatičan, ali ovo nije Big Brother gdje se vrednuje simpatičnost, pa da se na temelju toga istrese milijun eura za još jednu popunu rostera.
  • austrijanac
    7.5k
    Frano Ivanović je zadnji put koristio unutarnji dio kopačke u pionirima i dokle god to ne promjeni, nema kaj trazit u Dinamu.

Čovjek je galebe skidao prvi dio sezone i s tom realizacijom je isti Kule trenutno. Trka agresija ali ne zna zabit.

Ima prostora za napredak, to svakako.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    mierez sam stišce zadnju liniji,braca se u svoj sesnaesterac ,kako ti njega vidis da je teretan nije mi jasno uz svo duzno postovanje kolega. Iz ovog ispada kao da ga nikad nisi ni gledao . Covjek pretrci najvise od svih napadaca u hnl . Druga stvar je da se mozemo kladiti u gajbu da Petko nece docekati osmi mjesec u Dinamu ,znaci nema teorije
  • Banana 2
    472
    Spor je, brate.
  • Pop corn
    8.7k
    za koscevica bi bilo idealno da ide stopama Vrbe, neka dvojna registracija pa da moze konkurirat i za nase tekme kao 5. napadac.Crni86

Pa ide se na razvojnu momčad, tj. klub partnera, to se jasno iskomunicirialo

ali ja bi rekao da ce npr Cvetko biti treca opcija za stopera pa kada vodimo Istru 3:0 da dobi decko pola sata prilike, a ne da kad se Perkovic ozljedi upada u prvih 11.Crni86

Tako je. To je komunicirao i Marko Maric i Ivo Milic javno. To je jasna ideja razvoja igrača ali i njegovog pozicioniranja na tržištu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.