Kao sto sam i pisao, na kraju će se morati opredijeliti stranke dal SDP dal hdz i rekao sam već da će most ići sa SDPom. Zao mi je sto sam bio u pravu i steta sto 90 posgo njihovih birača nije shvatilo o kakvim se prevarama radi. Od početka se znalo da im je cilj složiti vladu sa SDPom i da su Milanovićeve pudlice. Ja sam glasao za dp i gotovo sam siguran da neće sa SDPom, a ukoliko naprave to i poslušaju prevaru od mosta prekrižit ću ih zauvijek, ali siguran sam da su za razliku od mosta pametni i da znaju da suradnja s ljudima koji mrze sve hrvatsko nikad ne dolazi u obzir — Miro Vugrinec
Zapravo najjaci pobjednik izbora je Kolakusic - uzeo mandat (ko i za EU) i nestao s lica zemlje (ko i za EU) — Jaro
Uvijek sam se pitao ko daje glas Pernaru osim ekipe koja radi sklekove za par desetaka eura. Još više me zanima ko daje ovom psihotičaru dovoljno glasova da se dočepa Bruxellesa i sabora. — Captain America
A suradnja DP i HDZ bi tebi bila dobra? Nije mi uopće jasno zašto si glasao za DP kad je očito da si glasač HDZ-a. — Mali Zeus
zato DP radi za "izdajnika" Plenkovica \o/ -zivili!
Zakon mi je ovo zapetljavanje u ideolosko-moralne vratolomije... Lagano kokice i uzivanje... — Jaro
DP će dobit jednog ministra u vladi i možda potpredsjednika vlade. — Noel
Za hdz u životu nisam glasao. Ali realan sam i kao sto sam prije tjedan dana pisao sve se na kraju svede hoće li se dp most i takve stranke prikloniti hdz ili SDP. Sorry ali rade biram da dp kojem sam dao glas uđe u vlast s ovima sto bar su prividno desno(iako su skrenuli skroz, ali donekle moraju ostat desno), nego onima koji mrze sve hrvatsko. Dobre opcije nema. Ali da bi nešto napravio moras uci u vlast, a da udes u vlast biraš hdz ili SDP. S te strane kakav god da je i koliko god je odmaknuo ulijevo bliži je dp-u lopovski hdz nego lopovski SDP — Miro Vugrinec
ali MOST nije još sa nikime koalirao — mali M
Nisi nikad glasao za HDZ al nemaš problema da DP koji je govorio sve samo ne HDZ uđe u vlast s tim istim HDZ-om? Koji nota bene koalira s SDSS-om. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.