Most neće 100% u kolaiciju s HDZ-om, čitaj Plenkovićem, jer to je prešlo u obostranu mržnju, a Most se od smjene trojice ministara profilirao kao antihdz pokret. S druge strane, ako se sjetimo da je Plenković Lijepi rekao svojevremeno da će manjine uvijek imati u njegovoj Vladi mjesta mislim da neće pristati na Vladu s DP-om koji upravo uvjetuju koaliciju bez manjina u Vladi, konkretno etnobiznismena iz SDSS-a (iako su oni svi komunjare, ali cicaju proračun kartom podrijetla). — Dalmatinec
Meni je smiješno da ovo malo Srba što je ostalo u HR može biti, 30 godina nakon rata, ikakav faktor u izborima ali očito da sam u krivu. — The Undertaker
Ovi iz možema viču da će podržat manjinsku vladu a nisi još ni čuli šta bi možda Most zahtijevao u toj vladi ili eventualno Dp. Ova apriori podržava pa makar joj Grmoja gejeve zatvarao u ludaru — Markelo
↪Mali Zeus Da, to i kažem. Zanimaju me ovi Mažemovci koliko će bit spremni na ideološki oscilacije jer svatko ko je imalo desniji od njih je klerofašist. Sve su ovo testovi, a ako zazivaš manjinsku Vladu onda znaj da se budiš s kompromisom. — Dalmatinec
Ne znam koju dijagnozu ima hrvatski narod ali od zadnje 4 godine antihrvatske vlade HDZ Čačića i Pupovca doć do toga da skoro još jedna antihrvatska vlada djeluje sljedeće 4 godine u aranžmanu Peđa,Možemo i Pupovac — Noel
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.