Misliš da ljudi glasaju za Možemo, SDP i Centar, ili da obrnem logiku - za Domovinski pokret, Most i HDZ - zato što ne vole Hrvatsku? Zato što joj žele zlo ili zato što nisu domoljubi?
Ne. Svi oni su domoljubi i svi oni žele bolje Hrvatskoj, ali političko "bolje" je ideološka percepcija. — Bosskovitz
Isto tako tebi netko može reći da se ti zalažeš za nešto što na duge staze vodi do urušavanja kolektiva jer društva koja se ne mijenjaju i ne napreduju nužno dugoročno propadaju. E, vidiš, to je za malo širu raspravu, a u nju neću ulaziti
Nisu svi domoljubi i ne zele svi bolje Hrvatskoj. ODRASTi — NitkoBitan
Ne, svi koji glasaju za stranke koje nisu stranka za koju ti glasaš nisu domoljubi i ne vole Hrvatsku nego se aktivno trude uništiti zemlju u kojoj žive i izlaze na izbore kako bi živjeli lošije nego što žive sad. — Bosskovitz
A oko čega se ne slažeš samnom? — Bosskovitz
Baš su ostale te neke mantre da svi koji glasaju za HDZ/SDP imaju direktnu korist od njih ili da su SVI u državnim službama uhljebi sa brdom para.. Ne glasam niti sam ikad glasao za HDZ/SDP, ali mi je zanimljivo to nabacivanje blatom koje barem meni u dvadesetak godina glasanja nikad nije držalo vodu niti se dokazalo kao istinitim. Ako netko ima kakav argument volio bi čut. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.