• jedan u nizu
    9.2k
    u komunikacijskom i marketinškom smislu moći reći da imaš preko 10.000 ljudi prosjek je velika razlika u odnosu na 8.000 koliko god to možda nekome banalno zvučalo.scooniepenn

tako je.
    Jedna cijela ekonomija se zadnjih 50 godina oslanja na sustav 9,99 u marketinskom smislu, i to je trik stoljeca.
    Onaj tko kaze da je svejedno da li kazu da je na stadionu 10 890 ljudi ili 9 270 jednostavno nije u pravu.
    Nama nije bitno toliko. Ali bitno je svim onim casualcima i razmazenim navijacima, te opcoj percepciji javnosti, praznimiru, kobasicarima i slicno.

Mi ne mozemo imati 15k ultrasa i 15k ljudi koji ce redovno ici na zapad. Mi moramo imati 50k casualaca koji ce povremeno ici na stadion i tako puniti brojke.
  • Liks90
    2.4k
    preko 3200 je pušteno
  • recikaj86
    437
    U 30. kolu SuperSport HNL-a Dinamo će odmjeriti snage s Goricom na Gradskom stadionu Velika Gorica. Utakmica je na rasporedu u subotu 13. travnja u 19:00h, a u nastavku donosimo informacije o ulaznicama za navijače Dinama.

Dinamovi navijači na raspolaganje su dobili 2039 ulaznica. Ulaznice za gostujuće sektore C1 i C2 moguće je kupiti po cijeni od 10€.

Ulaznice je moguće kupiti fizički i online putem.

FIZIČKA PRODAJA ulaznica vršit će se na Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka 08. travnja do petka 12. travnja u terminima od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici.

Na dan utakmice NEĆE biti prodaje ulaznica za gostujući sektor na blagajni stadiona u Velikoj Gorici.

ONLINE PRODAJA ulaznica traje do subote 12. travnja u 17:00 sati, a karte je moguće kupiti na sljedećem linku: https://www.ulaznice.hr/web/event/100/138

Prilikom ulaska na stadion potrebno je pokazati isprintanu ulaznicu i osobnu iskaznicu.

*NAPOMENA* *Na zapadnu tribinu neće moći ući navijači s obilježjima gostujućeg kluba (odjeća i navijački rekviziti).

Ulazi Gradskog stadiona Velika Gorica otvaraju se dva sata prije početka susreta (17:00 sati).
  • Liks90
    2.4k
    Za “domaću” tribinu ostalo je 212 ulaznica
  • Liks90
    2.4k
    Za gostujući prodana do sada 271 ulaznica
  • Peškaman
    4.8k
    Ide ovo jako za prvi dan prodaje.
  • Liks90
    2.4k
    zahvalimo novoj upravi Dinama na tome sto su tražili da nam daju toliko :wink:
  • recikaj86
    437
    Ipak treba printat ulaznicu?
  • SjevernaStrana
    1.9k
    zahvalimo novoj upravi Dinama na tome sto su tražili da nam daju tolikoLiks90

Kakve to veze ima sa Upravom? Pa dali su i tovarima cijelu prije mjesec dana...
    Isprike Upravi ako sam u krivu..
  • Neron53
    887
    Ja mislim da su do sada svima davali samo pola tribine.
  • Liks90
    2.4k
    ne nego pola, uprava Dinama( znam iz prve ruke) je tražila dodatan sektor…cisto da se zna, inače bi nam dali ko i do sada samo jedan
  • Peškaman
    4.8k
    Nisu im dali čitav kapacitet,dali su im kao i nama samo sektor C2,tj 1000 karata,sada su pustili i dodatni C1 sektor.
  • Liks90
    2.4k
    140 ulaznica ostalo za domaću tribinu, a za gostujuću prodano 393
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.