• Mlađi referent
    12.6k
    Tekma je trebala bit gotova, ali ajmo dalje ovako :up:

Najveća dominacija na Poljudu od 2016.
  • hardek
    4.4k
    Šteta, trebali smo zabiti minimalno još 1 gol. Nadam se da će ući što prije da se nebi kasnije hvatali za glavu. Svi jako dobri, Sučić i RPG po meni najbolji
  • Noel
    10.1k
    Šteta! Komotno je moglo bit 3,4-0 prvo poluvrijeme.. kakva dominacija na terenu a i na tribini. Ovo je najboljih 45 minuta Dinama ove godine.
  • i more je plavo
    1.3k
    Čestitke onome koji je pripremao taktiku :smirk:Captain America

????
  • Salva
    2.7k
    RPG brutalan

Mišić, Sučić odlični

Kaneko IN, Špikić OUT za dodatno teroriziranje njihove lijeve strane

Šteta da nismo drugi zabili, ovako lako može neki metak zalutat
  • don
    12.1k
    meni nije dobro.. osjecaj mi je kao da gubimo jer smo trebali najmanje 4 gola dat i imam strah da ne primimo poljudski krumpir.

OVO JE DINAMO! Najbolji Dinamo na Poljudu u zadnjih 10 godina.
  • Peškaman
    6.5k
    Šteta,mogli smo na poluvrijeme lagano s 0-3.
  • Krulek
    779
    Sve za pet, samo golovi, golovi...S druge strane ipak je Lučić bolji od Kalinića.
  • ElektricnaInfluencija
    310
    Konačno superioran i nadmoćan Dinamo kakvog svi želimo i volimo gledat... stalno stvaramo šanse. Bravo!
  • Crusades
    15.6k
    Treba ovo ozbiljno privest kraju. Još jedan gol i slijedi potpuni raspad sistema.

Tovari su toliko fizički nemoćni i slabi da je to pod mus za iskoristit.
  • reziser
    7.3k
    netko je napisao..najbolje kaj im se desilo je ozljeda kalinica....
  • Crni86
    9.3k
    Najboljih 45 minuta do sada u ovoj sezoni. Kaj znaci kad imas gore spicu koja grize i lomi liniju. Bravo kule!!!! Bravo svi.
    Ne svida mi se jedino pimplanje ristovskog i misica uz liniju.
  • NitkoBitan
    24.9k
    Necemo ih sad bas jako napucat, ipak im slijedi Ruja i pomalo racunamo da mogu tamo uzet barem X :smile:
  • Marley
    3.6k
    Sandro is on fire :cool: :fire:
    Jako mi je dobar veceras, samo maaalo mu jos fali, bit ce to sad u drugom :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.