• NitkoBitan
    40k
    Nismo zabili pred kraj 2 puta metar i pol od gola!

Ovo izmjenjivanje vratara dok smo u presingu je teski idiotizam. Nije da nismo u proslosti vec tako zasrali, i to u Ligi prvaka...
  • don
    22.7k
    Tko je onaj kod nas u narandzastoj majici nisam vidio? Boze sacuvaj bolje da ne komentiram
  • dzg7
    498
    Kad je treća ?
  • Filip 91
    2.7k
    Pošteno su se ispromašivali.
  • Raul
    477
    Šteta poraza, ali nema veze, u ZG oni nemaju šanse. Atmosfera bolja na sprovodu.
  • rioda
    18.8k
    Ma nije problem vaditi golmana, nego smo ga vadili u krivom trenu, pod njihovim pritiskom. Par napada prije smo isto tako vadili golmana i jedva iznijeli loptu
  • Li d1986
    354
    Golman igrac mi nije jasan...ili je semafor krivo pokazivao rezultat
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Fino su nas tukli cijelu tekmu, nadam se da cemo ih docekati cvijecem

Stoka
  • criticus
    9.6k
    Gledat Dinamo ove godine je čisti mazohizam
  • Juznjak
    4.7k
    Ovo je ruganje i pišanje po svima nama koji navijamo i nerviramo se. Dok oni “gaze purgere i mrze dinamo srpsko ime to” mi se zajebavamo i radimo sve ono što se nikad ne smije radit u futsalu. Zašto nisu igrali golmana igrača na 6-1 u Zagrebu neki dan i tamo glumili frajere, a ne sad i to u trenutcima kad se izvodi gol aut minut prije kraja u drugom produžetku?
  • Benito
    1.6k
    Kad vidim da se mijenja golman dok su ovi u presingu na 6 m slabo mi dođe...nikad to neću skužit
  • NitkoBitan
    40k
    Ma nije problem vaditi golmana, nego smo ga vadili u krivom trenu, pod njihovim pritiskom. — rioda

Vec sam napisao, to nije prvi put da se to radi i cini mi se da smo u Ligi prvaka tako primili gol kad smo pod pritiskom vadili golmana. Ovaj golman koji izlazi van mora imat osjecaj kad je sigurno izac...
  • Peškaman
    9.8k
    Bezveze doveli prolaz dalje u pitanje.
    Obadvije utakmice u Splitu su izgubili na tako glup način da ga je teško objasniti.
    Nije mi jasan Perić u onoj situaciji,znas da si na 5 akumuliranih,pusti je u aut,šta glumiš Čupića po krilu.
  • Juznjak
    4.7k
    Ovaj golman koji izlazi van mora imat osjecaj kad je sigurno izac... — NitkoBitan

Mislim da nijedan čovjek koji je ikad igrao nogomet ne bi bio siguran izać nakon izvedenog gol auta dok su ti protivnici postavili presing, takav je dogovor očito i Piplicu se ništa tu ne pita nego mu je rečeno da trči vani čim izvede.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet