Imam još jednu mokru želju što se tiče retro stvari, a to je ovaj šeširić. On jednostavno mora ponovno u opticaj, ali bez zvjezdice na grbu da baš masa ljudi ne paradira s istom noseći je na glavi po gradu i ostatku Hrvatske. Trunku sumnje nemam da bi izazvao pomamu u shopu. — Eduardo
↪Mali Zeus uzimam isključivo sa sponzorima bez imena i broja jer me podsjeća koja je to sezona bila. Smatram da bi se na sve dresove unaprijed trebao štampat glavni sponzor na prsima kao svi ozbiljni klubovi, zamisli Bayernov bez T-coma ili Realov bez Fly Emiratesa. Izgledao bi kao loša kopija s placa. Drugi par rukava je to da su nam zadnji godina glavni sponzori Lana grupa i PSK čiji logoi izgledaju bože sačuvaj ružno. To je samo moje mišljenje sa kojim se većina vjerojatno neće složit ali ih i razumijem. — Agramer86
Imam još jednu mokru želju što se tiče retro stvari, a to je ovaj šeširić. On jednostavno mora ponovno u opticaj, ali bez zvjezdice na grbu da baš masa ljudi ne paradira s istom noseći je na glavi po gradu i ostatku Hrvatske. Trunku sumnje nemam da bi izazvao pomamu u shopu. — Eduardo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.