• LaznjakProsineckog
    885
    Petko ce u Tursku ja mislim. Na ljeto 2 napadača su obavezna!
  • Mihaljević
    13.3k
    Transfermarkt je relevantan malo jače od Germanijaka.
  • Crni86
    12.7k
    ne vjerujem da bu petko iso u takve ludare u grcku ili tursku.
    Ako ce ici, ici ce u neki top klub ili negdje gdje ce dobiti ogromne novce.
  • miro
    7k
    Moje mišljenje - nakon što smo Ljubičića prodali u AEK, ako sad i kapetana prodamo u PAOK, onda smo puno manji klub nego što mislimo da jesmo
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Ako je otkupna klauzula 2,5m kakva mi tu točno imamo prava kao klub odlučivati? Sve je na njemu, on bira.
  • The Undertaker
    8.5k
    Što je sad PAOK kriv? Što nas je izbacio?
  • Bosskovitz
    17.6k

Petko ima otkupnu klauzulu od 2.5 milijuna eura. Njegov odlazak u bilo koji klub Dinamo više ne može spriječiti čim se tih 2.5 milijuna stave na stol.
  • miro
    7k
    Jasno mi je to, ali kažem, ako nam može doć PAOK koji nas isto ko i AEK naziva fašističkim ubojicama, a mi ne možemo reć našem KAPETANU i 2.najboljem strijelcu u Europi svih vremena "čuj buraz, u PAOK ne ideš, traži dalje" onda smo puno manji klub nego što mi svi mislimo da jesmo i što trebamo bit
  • Facke
    6.3k

Prve, to ne pise transfermarkt nek sportime gr.
    Sam koj je to neste na forumu na transfermarktu objavil.
    To je tam osnovna funkcija. Tak i ja sad morem na twitteru napisati da Petko ide v Bayern Munchen i to tam na forumu objaviti kao novost pa nek forumasi proceniju kulika je sansa da Petkovic ude. Druga stvar , Petko ak bu isel u klub takvoga ranga i ak su to jedine ponude nem kam iti. Moje mislenje. Koj bu on odlucil to je na kraju negva stvar.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    pa on ako oće u paok ko mu to može zabranit? Oni su lovu donijeli i mi tu ne možemo apsolutno ništa.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Kvalitativno smo svakako bolji klub od PAOK-a ili ćemo biti, ako to nismo sad, barem se nadam. Mene više brine jedna druga stvar, a to je da PAOK Petkoviću može financijski ponuditi dosta bolje uvjete, a to je za mene poražavajuće, isto kao što je poražavajuće da jedan zalizani tovar u jogurtu ima ugovor od 1.2 mil. godišnje, a kod nas Petković ima 900k u situaciji gdje taj jogurt ima više nego duplo manji proračun od nas.
  • E46
    1.6k
    Petković po meni ne zaslužuje ni tih 900k eura, odavno ga se trebalo prodat i uzet Miereza bez razmišljanja
  • Pesca90
    81
    Pozitivno je što ćemo na ljeto imati kud i kamo rasterećeniji wage budget istekom ugovora Drmica,potencijalnim odlaskom Emrelija,nekog od staklenih stopera,pa bi se tu na tržište mogli ugurati za neke igrače kojima na ljeto ističe ugovor.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Petkovic je inteligentan covjek. Stvarno se nadam da nema namjeru otic tamo. Da on ode tamo kao jedna od legenda Dinama to bi mi bio bas tezak i ponizavajuc trenutak (mozda i u top3) i sigurno bi ga prekrizio nakon toga.

One floskule kako je teren prica za sebe mozete objesit macki o rep. Ipak postoje neke moralne vrijednosti i granice. Ti ljudi tamo su vrijedali hrvatski narod prije utakmice sa Dinamom i kacili srpske zastave po tribini.

Transfer Ljubicica u AEK bi bila 0 naspram transfera Petka kod grckih grobara.
  • nemapredaje
    5.6k
    Petko će ili ići u SA po pare ili će ostati u Dinamu.

Mark my words.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.