Sigurno je skuplje jer je utrošeno više materijala, radnih sati, sigurno je i nepreglednije jer normalni kružni tok vidiš normalno pred sobom dok ti ovaj ovalni odvlači u stranu, sigurno je i nefunkcionalnije jer ne skraćuje put, nije pregledno i gore što si sam naveo. I da, loše je sveukupno izvedeno. Kako sam i rekao, i plavi vulkan je stadion al je ružniji, skuplji i sramotan za arhitekte koji mogu puno bolje i funkcionalnije nešto napraviti... Ali okej, završavamo kružni tok priču jer smo ušli u kružni tok i ne izlazimo iz njega.Je li ovo skuplje? Nesigurnije? Nepreglednije? Nefunkcionalnije? Nemaš pojma, ali tebi je loše. — Bosskovitz
Zašto su uskraćene dozvole za gradnju crkvi i izmjenjena katastarska namjena, zašto je zabranio da zastave hoda za život budu obješene dok lgbžščć su se vijorile cijelu godinu, zašto je zabranio projiciranje hrvatskih svetaca na fontanama, nemoj me vuč za jezik Boss praviš se baš al ono ful blentavim.Što je to sve uskraćeno sugrađanima suprotnih ideoloških stavova? — Bosskovitz
Briga me kolko su skresali nego kome su dodjelili. Hoćemo se opet pravit sljepima, a sve je javno? Mislim, znam da hoćemo stalno ponavljaš kako su sve laži, a sve je dokumentirano...Skresali su financiranje medija iz javnog proračuna za oko pola ako se ne varam — Bosskovitz
Boss... Bolnica Srebrnjak? Holding? Ali da, oprosti ti kažeš da je to legalno pa onda nema veze što he pogodovano... Bandić lopov, Tomica u sivoj zoni..Koje pogodovanje pri zapošljavanju? Prestani ponavljati floskule bez supstance i budi konkretan. — Bosskovitz
zašto je zabranio da zastave hoda za život budu obješene dok lgbžščć su se vijorile cijelu godinu, — mali M
Bilo da se radi o Hodu za život ili nekoj drugoj sekti gradonačelnik bi trebao sticati tu zastavu, jer smo u demokraciji, a ne u nekoj umišljenoj utopiji ovo mi se sviđa, a ovo ne i na temelju toga da se zastava ističe — Nolifer
Pa to sad radi i tvoj samo ne želiš priznati, ali si nesvjesno priznao. Populista je i sponzorira samo svojima. — Nolifer
Bilo da se radi o Hodu za život ili nekoj drugoj sekti gradonačelnik bi trebao sticati tu zastavu — Nolifer
Kandidirao se da će biti gradonačelnik svih građana Zagreba, a ne samo onih koji mu se sviđaju i podržavaju njegovu ideologiju.. — mali M
ne znam što misliš s podjelom na podobne i nepodobne, ali za mene to ne uključuje dizanje zastava na gradske jarbole ili za koju će izložbu dati gradski prostor. grad(onačelnik) mi ne mora dozvoliti da dignem zastavu na jarbol na gradskom trgu, ali mi ne smije zabraniti da ju objesim na svom balkonu ili da mi zbog te zastave ne da u tramvaj. kad se zbog svojih stavova netko ne bi mogao zaposliti, upisati školu ili fakultet, dati dijete u vrtić, liječiti se u bolnici itd. to je već sasvim druga priča i onda možemo pričati o (ne)podobnosti i diskriminaciji. — Sajla
Ovaj tvoj i je populista — Nolifer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.