Nemojmo se zavaravati svi skupa i bacati floskule, onako kako smo igrali protiv Sparte i PAOK-a, igrat ćemo i na Poljudu. — emilperska
Ali tek onda će ostati trener jer je ostvario glavni i jedini cilj. — emilperska
Nemojmo se zavaravati svi skupa i bacati floskule, onako kako smo igrali protiv Sparte i PAOK-a, igrat ćemo i na Poljudu. — emilperska
Ali tek onda će ostati trener jer je ostvario glavni i jedini cilj.. — emilperska
Leko me razuvjerio u masu stvari. U stil rada, intenziteta, da se moraš naviknuti na težak rad. On nije pao s neba, radio je recimo u Belgiji. Nije stvar treninga nego intenziteta. Mi imamo stručnjake na svjetskoj razini a samo sebe podcjenjujemo. Bišćan, Leko, Jakirović, Zekić, Kopić... To su naši treneri najviše klase.
zašto ne bi Jakir ostao trener ako osvoji naslov, — Captain America
S tim da ovo drugo, po meni, nije po Statutu ali za sada sam sklon učinkovitosti i rezultatu dati prednost u odnosu na formu. — The Undertaker
IO ima pravo ovlastiti drugo tijelo za određene poslove koje su prvotno bili u njihovoj domeni. — Endeavour
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.