Božo Petrov je danas izjavio da je Zoki pametan i da jako dobro zna što radi. — Captain America
A kako se zove osoba koja bi se rotirala s mjesta predsjednika na mjesto premijera i obrnuto usput tumačeći Ustav baš onako kako njemu odgovara? — Mali dioničar
Nadam se da si procitao do kraja kaj je Bozo Petrov rekao. — NitkoBitan
On bi prvo morao biti izabran od strane većine ljudi koji izađu na izbore — Captain America
Maksim nam navija za egomanijakalne diktatorcice — flexXy
Meni je sve ovo općenito zastrašujuće. Poigravanje s institucijama na ovakav način je veće drustveno-politicko dno i demokratska opasnost od onog koje je HDZ orkestrirao sa šatorašima i vladom s Mostom.
Ni malo me tu ne šokira Milanović, šokira me što to aktivno podržavaju političari koje sam - čak i ako se nisam slagao s njima - respektirao kao racionalne, trezvene i donekle etične. Pa čak i ako nisam ni to, smatrao sam ih dovoljno pametnima da razumiju koliko je problematično kada se u bitci za institucije ruše same institucije. Moram priznati da sam zaprepasten cinjenicom da jedan Puljak izjavljuje “HDZ moze imenovati Turudica, a mi ne smijemo ni reći tko nam je kandidat za premijera”; to je toliko maliciozno i tendenciozno izvrtanje činjenica da bi me razocaralo u komentaru ispod članka na FB-u, a kamo li od neke relativno centrističke stranke.
Mislim da su ovo izbori tijekom kojih ću dići ruke od praćenja politike, ovo ide u smjeru koji nije za ljude zdrsvog razuma. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.