• deda
    48.5k
    Još 2.100 ulaznica je u ponudi.
  • Neron53
    2.9k
    Ma ljudi....istok je otisao.
    Na zapadu ce biti priblizan broj ekipe....taman za dobro dovikivanje :)
    I to ce doci oni koji dolaze radi Dinama, ne kampanjci! :)
  • NitkoBitan
    39.9k
    Rudes je napisao da je danas posljednji dan fizicke prodaje karata na Kranjci od 14 do 18 sati. Pa eto da znate ako netko preferira takav nacin kupnje...
  • xavier
    12.1k
    Rudeš je gori od dragovoljca u hnlu ove sezone a 15 eura za kartu na zapadu bi ljudi rađe potrošili na piće oko stadiona nego da njima daju lovu. — Bruh

Sasvim je legitimno reći da ne ideš jer su ti ulaznice skupe (ne mislim na tebe osobno), iako je ovo sasvim realna cijena, ali ulaziti u konstrukcije kako "ne želiš dati njima lovu" je već sasvim iracionalno jer u tom slučaju bi bilo najbolje uopće ne ići na bilo koje gostovanje...jer "zašto bi davao lovu protivničkom klubu".
  • Tom Hanks
    5.8k
    iako je ovo sasvim realna cijena, — xavier

Rudes koji pripada u trećoj ligi na polu stadionu Kranjči 10&15eura karte,Osijek na Pampasu koji je najbolji stadion u državi 5 eura karta. Nešto ne štima tu
  • deda
    48.5k
    Osijek, Rijeka, tovari i mi imamo sporazum o cijeni 5 eura za gostujuće navijače. Drugi klubovi nemaju taj sporazum.
  • xavier
    12.1k
    Osijek na Pampasu koji je najbolji stadion u državi 5 eura karta — Tom Hanks

Deda ti je napisao. Tu se ne radi o realnoj cijeni nego o dogovoru odnosno reciprocitetu.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Prodaja na karatani Kranjce danas do 18 :cheer:

Jucer je trebao bit zadnji dan fizicke prodaje ali se eto Rudes predomislio.
  • tigric
    1.5k
    zna netko kolko bu otprlike ljudi na futsalu danas?
  • Juznjak
    4.7k

Ako dođeš to ti je jedan više od onog što se očekuje. To vrijedi i za mene i za svakog ostalog, za svaku utakmicu.
  • deda
    48.5k
    16.45 još 2.046 ulaznica u ponudi.
  • Sportskifanatik
    696
    Ne razumijem komentare da ne zelis dat 15e da gledas rudes,pa kog ti gledas rudes ili Dinamo????
  • deda
    48.5k
    Stanje u 19.45 još 2.017 ulaznica u ponudi. Prodaja još 28 sati.
  • ZGV
    4.1k
    Unatoc svemu vrlo je jadno da mi u Zagrebu nemremo rasprodat Kranjču...sa smradovima s juga se ne želim ni uspoređivati jer mi odmah pozli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.