• Noel
    13.4k
    Sportski direktor će bit Šimić ako ima pravde. Barišić Peras su ga minirali i u takvim okolnostima je doveo Beranuera i Kaneka.
  • Paggini
    59.6k
    Nisam za Šimića kao SD-a, osim za ulogu skauta. Za SD bi nam trebao netko jako jebeno iskusan, tipa ovaj Boto od Osijeka po CV-u se čini kao tip koji bi nama dobro došao.
  • Maximo
    799
    Ni meni se Šimić ne sviđa previše unatoč svemu dobrom...ona izjava di je reko da bi dinamo trebao preuzeti model poslovanja sheriffa iz tiraspola je krajnje zabrinjavajuća...
  • Captain America
    20.4k
    Dario može s Dapcem raditi kao scout. Ponudio bi istu poziciju i Mikiću i Duduu (ne znam u kojem je statusu s menadžeriranjem igrača).

SD mora biti kapitalac. Govorim o teškašu kakav je bio Neno na poziciji trenera prije 6 godina. To je čovjek koji svojim potezima nabija vrijednost ekipi i osigurava financije za normalno funkcioniranje kluba.

Tu ne smije biti mjesta za zapošljavanje na temelju igračkih zasluga ili zasluga van terena. S angažmanom SDa se ne smije fulati i veseli me da su Zajec i ljudi iz IO odmah to označili ključnim problemom.
  • Droljo
    18.7k
    Beppe Marotta bi bio dobar SD.
    A sad ozbiljno. Ako mislimo češljati i dalje francusku možda netko od tamo. Tak nam pol ekipe priča francuski... Ja bi htio stranca koji ne zna puno o hnl kaljuži i nebude pušio fore da štefulj vrijedi 2 mil eura...
  • Laugreano
    4.5k
    Boban predsjednik uprave, Maldini SD. mIslim da nebi imao nitko nista protiv :D
  • Vučko53
    298
    Mari bih definitvno dao neku ulogu u odnosima s legendama/bivšim igračima i VIP geldateljima. Treba sudjelovati u organizaciji evenata, razvoju odnosa s navijačima iz loše i slično jer ima izuzetno visoku razinu socijalne inteligencije, "narodski" je tip te ima jako dobre odnose s bišim igračima.
  • Neron53
    1.9k

Pa valjda Mara zasluzuje neku ložu
  • scooniepenn
    5.1k

To je apsolutno pogođena funkcija. Tu i ima nekog iskustva jer je donedavno s Goranom Lukačevićem organizirao najpoznatiju seriju rekreativnih teniskih turnira u HR Stars Open, gdje je super plivao.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Moze Mara biti asistent SD-a.
    Mislim da ce biti dobar, ali mu treba iskustva na razlicitim razinama nogometa. Koji mjesec u Rudesu nije dovoljan.
    Treba iskustvo top klubova iz HNLa poput Dinama i Rijeke, a i nekih europskih klubova.
    Ali ne vidim zasto se nebi 'ucio' poslu uz glavnog SD-a i pomagao mu u poslu.
  • Paggini
    59.6k
    A jebo vas ja, pa necemo sad davati bilo kome da bude bilo tko u klubu. Mara je legenda i jeben tip, ali dajte molim vas, neka dodje kao animator na evente, bude po snimanjima ovo ono, po cemu bi on uopce bio priblizno dobar kao SD ili asistent SD-a?

Po toj logici moze pola ovog foruma ici na tu poziciju, volimo Dinamo, kuzimo nogomet, ne znam stvarno. Ne zelim da se ovdje predlazu kojekakva uhljebljivanja na konto statusa legende
  • Droljo
    18.7k
    Mara je igrao u dinamu i newcastleu i valjda zna kako veliki klubovi funkcioniraju. Meni je to dosta za pomoćnika sd-a. Ako želi raditi naravno.
  • Mihaljević
    13.3k

Mara kažete?
  • Noel
    13.4k
    Ko god dođe kao SD imat će puno posla do ljeta. Prvo odradit prijelazni rok. Al prije svega morao bi ozbiljno razmotrit sa kojim trenerom Dinamo ide u novu sezonu. Neovisno o rezultatu konačnom u ovoj sezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.