Pa ocjenjivati ćemo ih po onome što realno mogu napraviti a jesu (ili nisu). Nismo djeca. — The Undertaker
↪Mali Zeus Pa napisao sam. Po meni, do završetka sezone trebaju:
- napraviti dubinsku analizu financija i općenito stanja u klubu,
- definirati upravu (novu ili zadržati staru) za sljedeće razdoblje od 4 godine,
- konsolidirati financije ako je potrebno (prodaja potraživanja, novi revolving kredit)
- postaviti financijski okvir za ljetni prijelazni rok,
- imenovati ozbiljnog SD ili člana Uprave za sportska pitanja,
- riješiti pitanje trenera za iduću ili čak i ovu sezonu (po meni Jakir nije taj),
- nije top prioritet ali i postaviti klupske ljude u ZNS i HNS (IO) — The Undertaker
Znam ja da oni znaju kako se vode tvrtke, neki i puno bolje od mene ali sam prilično siguran da ne znaju (govorim o IO) npr. tko su trenutno dostupni kvalitetni SD, koja su im okvirna financijska potraživanja, tko su im agenti, tko su uklapa u filozofiju kluba a tko ne, kakav im je background, sa kojim managerima su uvezani itd... — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.