• db-izbjeglica
    22.6k
    da ima sve, vjerojatno ne bi završio u dinamu.

ima dobrih stvari, ima loših svari, treba raditi na njegovom uklapanju u momčad.
    ima problema sa nekim osnovnim stvarima, previše glavu zabija u pod, nikako da namjesti nišanske sprave, spetlja se u završnici, centaršutevi često idu u prazno. međutim, ima brzinu, discipliniran je u obrani i može biti koristan. nekad zna naživcirati i podsjeća me na kastratija vol2, nekad me iznenadi i pomislim "moglo bi biti nešto od njega".

za sad me nije pretjerano kupio, al vrijeme će pokazati svoje.
    ajmo mu dati cijelu polusezonu prije ozbiljnije ocjene...
  • Ali
    2.7k
    I danas je pogadjao suprotnu korner zastavicu. Ali kad te dovede glavni trener onda dobijes i minutazu to je tako.
    Ako dodje neki ozbiljniji trener mislim da Xoxha ode na posudbu isti tjedan.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Evo i sam Jakir je izjavio 'malo ga vise guramo, ali vjerujem u njega'

Zasto se druge tako ne gura?
  • Endeavour
    742

Zato što nitko nije ni blizu defanzivno odgovoran kao on i Kaneko. Čak je danas i Kaneko "zaspao" par puta.
  • hardek
    13.7k
    Ako nam je najvažnija stvar kod krila da igra dobru obranu, loše nam se piše
  • Keyser Soze
    21.3k
    Meni se sve više čini da on gola neće zabit za Dinamo iz igre.
  • Patak
    3.5k
    Imali smo Kastratija, to je sličan tip igrača. Udri loptu naprijed i pokušaj pretrčati igrača. Nismo uzeli Oršića nazad, jer se nakon njegovog odlaska Ivanušec dokazao koji je tipa dva tjedna nakon što smo propustili Oršića otišao. I sad imamo to što imamo, tj. nemamo lijevo krilo kvalitete Oršića. A da je Oršić ovdje sad bi imali 5 bodova prednosti pred Rijekom.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Baturina mu je nudio da izvede penal, ali je odbio.
  • ruicosta
    470
    Njegovu tehniku suta treba pokazivati klincima u skoli, da vide kako se to ne radi
  • ShanKu
    2.4k
    prvo sam pomislil da Vrbi nudi 11m, ali onda vidil da Hoxa odbija.. zanimljiv detalj
  • emilperska
    18.9k
    I dalje tvrdim da je Hoxha igrač 2 razine ispod Dinama, ali draže mi je da igra on nego Vidović..
    Hoxha ima kretnje i brzinu krila i iz nekog razloga suparničke obrane ga često radi brzine dupliraju iako je sa šutom u minusu.. Vidović nema nikakve kretnje za igrat na krilu i to svi protivnici (čak i Rudeš i Slaven) znaju i kad on igra lijevo, postajemo nemoćni i desno jer svi puštaju našu lijevu stranu jer znaju da Vidović to ne može probiti. Hoxha ipak probije, iako je tehnički antitalent na razini Kastratija.. i obrana mu je začudo na ok razini za Dinamo..
  • Maki2
    1.2k
    Mozda i jedina pozitivna stvar danas je da da je Arber dao gol. Nadam se da ce mu se sad otvorit.
  • ElektricnaInfluencija
    366
    Jako mi je drago što je Hoxha dao gol. Svi ga pljuju i možda njegove predstave stvarno nisu najbolje, ali se trudi i daje sve od sebe, za razliku od nekih.
  • Papastrumf
    24.5k

Ja bih se isto tako trudio, vjerojatno i vise, ali nisam igrac za dinamo.
  • cibona
    8.5k
    Nadam se da ce mu se sad otvorit — Maki2

Ova recenica se ponovila više puta od čuvene "Ova utakmice nam je prekretnica"

Na trenutak pokazuje bljeskove, ali nije za onakav dinamo kakav mi želimo i tocka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet