Meni je osobno jako žao što je puno ljudi pokupilo taj narativ da je ovo nešto naše i da kad ovako bude u NK da je to onda to jer se dovodi masu ljudi u zabludu da je ovakvo nešto moguće u profesionalnom sportu i klubu koji je golema tvornica love. — Tradicija bunta
ne razumijem sta si s ovim mislio? da clanski model nije moguce provesti u profesionalnom sportu ili sam ja to pogresno razumio? clanski model ne znaci da sponzori i investori nisu dozvoljeni ili su nesto lose.. a to koliko clanova ima i koliko ih dolazi na izbore je manje-vise "normalna" stvar.. na forumu sam vec napisao da su prije par tjedana bili izbori kod rapid-a iz bec-a. od 16000 clanova je doslo 2900 na izbore, jel je to za tebe premalo? — agramZ
od 16000 clanova je doslo 2900 na izbore, jel je to za tebe premalo? — agramZ
clanski model ne znaci da sponzori nisu dozvoljeni ili su nesto lose — agramZ
Objasnio sam, misli se na to da je sadašnji statut manjkav i da ne može spriječiti zloupotrebe koje su moguće. I Đulvat je (čini mi se da je on) u jednom intervjuu rekao istu stvar. — Tradicija bunta
Treba se pomiriti s tim da TRENUTNO u kontekstu FD članski model ne zanima više od stotinjak ljudi. — Tradicija bunta
mi nemamo drugu alternativu, ocekivati da ce netko cist i u prici uci i uletiti sa 10-20-30 milijuna eura je iluzorno — Bosna86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.