• Jurki
    12.6k
    Polako dečki. 15. minuta tekme je, a vi se dogovarate tko će izvoditi penale u raspucavanju.Zambatine škude

Daaaaj mi samo pobjedeeee :heart:
  • Zagreb1992
    1.8k
    Kad se sjetim utakmica Dinamo - Istra 2012. na istoku i šetnja redara po tribini i ovo danas ...Grupa nikad jača i žilavija, a klub ses polagano vraća onima koji ga vole bez interesa
  • Rakovica1986
    707
    samo da ne krene "znaj da nema predaje", a mi imamo aktivan rezultat. To me uvijek izbaci iz takta :D
  • jp23
    2.7k
    Moja mama je online već glasala jutros u 9:05, nije u mogućnosti bila uživo, ali ja jesam i upravo sam svoj glas dao! :cool:

Dinamovo proljeće je naše proljeće
    Ako ste u prolasku vidjeli čovjeka u sportskom sakou sa jednim Dinamovim i jednim Ćirinim šalom, e to sam bio ja
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Evo da se i ja pohvalim da sam upravo glasao online :strong: :strong:
  • sport
    3.6k
    Piše da su održani izbori za drugu izbornu jedinicu a kad tamo 11 članova I.O.dobilo 35 imena koja trebaju zaokružiti.Perasica se sva slomila od posla dok je to sve pripremila.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Novinari zna se da citate Zonu,ima li netko muda upitati Barisica ili Hanzela oko izbora 35 skupstinara od njihove strane? Isticali ste sve moguce sumnje u listu Dinamovo Proljece,ima li netko da smije upitati kako je moguce da danas nisu dovoljno kvalitetni ljudi koji su sudjelovali u izradi statuta,ili ljudi sa besprijekornim CV-em? Ako je glasanje bilo tajno kako ga oni predstavljaju,kako da su prosli Karlovcani Nikole Hanzela i koje su njihove reference?
  • Noel
    7k
    Goran Babic je Hambi?
  • PlavacZRima
    290
    Jako teško hahahahahaha,ako je to je 1 glas sigrno za nas
  • Jurki
    12.6k
    Nemojte ljudi pisat imena na forumu.
  • Crle
    544
    Baš. Suzdržite se od takvih pitanja.
  • sport
    3.6k
    Nadam se da među 35 ima i nekoliko poštenih,iskrenih dinamovaca kojima je u prvom redu interes Dinama a ne nekolicini pojedinaca (Barišić,Hanžel,Peras itd.) kojima je cilj nastaviti vladati klubom kao do sada.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Vlatkica je morala kavu pripremit
  • Jurki
    12.6k
    Kuja mora pasti.
  • sport
    3.6k
    lako za kavu,vrlo aktivno je radila da sačuva svoju guzicu na mjestu predsjednice UpraveAli neka ne zaborave,njih je možda 35 ali iza dinamovog proljeća je velika većina navijača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.