• BBB Mataa998
    1.9k
    Ma daj….
    Kako ih nije sramota,ali ovo i ne cudi poznavajuci Hanzela,Mumiju i ostale.
    Ako ovdje nije prosao Dragutin Kamenski onda znamo o cemu se radi…
  • superhik
    11.3k
    Nazire li se 6 imena sa ove liste koja bi mogla preći na našu stranu?Sunja86

Mislim da forum nije mjesto za to :smile:
  • sport
    3.6k
    Barišić,Hanžel uz pomoć Peras su "izabrali" sebi lojalne što i nije neko iznenađenje jer znamo s kime imamo posla.To je najavio i Otto Barić.Borba ide dalje.
  • serbus
    4.3k
    Tomurad ? Kakav obraz imaš da se u ovaj vlak proljetnog dinama guraš...
  • Probirštift
    557
    Odradio glasanje uživo bilo gotovo u roku od 10 sekundi, taman sam izlazio s curom van kad je Zeko davao intervju sad kad se još vidim na Tvu sa dinamo pripada onima koji ga vole bez interesa majicom
  • sport
    3.6k
    Uglavnom,nije prošao nitko tko se samostalno prijavio već samo oni koje su zvali iz kluba i na sastancima im davali naputke što i kako.Već sam pisao o tome prije 10 tak dana
  • Jurki
    12.6k
    Ima među ovima kandidata za "preletače"?
  • sport
    3.6k
    I da ima nećemo to javno komunicirati
  • rioda
    5.3k
    Po meni ništa neočekivano na ovoj listi 35, ali Dinamovo proljeće je krenulo i neće stati :cool:
  • Ivdzo11
    4.3k
    Ono što je zanimljivo, u Skupštinu kluba nisu ušla dva prema predviđanjima 'sigurna' kanidata: Dragutin Kamenski (koji je slovio i kao potencijalni kandidat za predsjednika) te dr. Vladimir Gašparović, osoba koja je bila na čelu radne skupine koja je izradila postojeći Dinamov statut koji je omogućio članovima pravo glasa i izlaska na izbore.
  • Jurki
    12.6k
    nisam ni mislil da se javno prokaze ljude imenom i prezimenom..nego vec da ili ne. Ili si je mumija zabetoniral poziciju, samo me to zanima.
  • Dudu9
    886
    jednog poznajem sa liste morat ću ga pitat za koga će glasati :grin:
  • Sajla
    5.8k
    Na tabletu na kojem sam ja glasao će se izlizati mjesto gdje je gumb liste br. 2. Upravo vidim da je Zeko glasao na istom mjestu :smile:

Što se tiče druge izborne jedinice - ne dajte se pokolebati, ako još niste - glasajte. Njih možda ima 35 (možda i nema), ali vrijeme i brojke su na našoj strani. Glasanje za predsjednika je javno. Makar među njima ima ljudi koji nemaju obraza, ništa nije gotovo.
  • Zambatine škude
    2.8k
    Polako dečki. 15. minuta tekme je, a vi se dogovarate tko će izvoditi penale u raspucavanju.
  • Paggini
    26.2k
    Odradio sam već izbora, što parlamentarnih, što lokalnih, predsjedničkih, ovih, onih ali prvi put u životu sam bio sretan nakon davanja glasa. Bože, kakav predivan osjećaj.

Predivno je bilo vidjeti i djecu koja ne mogu glasati, ali su prisustvovale povijesti, nadam se da će pamtiti ovaj dan do kraja života.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.