Jedna od najvećih sramota dinama u 2024. godini!Ovakve stvari se ne smiju događati i to je jedna od stvari koje klub može riješiti odmah sada, ali nikog nije briga. U 10 minuta koliko sam stajao kod kioska, likovi koji stoje pored zaštitara kojeg klub plaća (!) su prodali više od deset šalova s grbom kluba:
Umjesto da klub stavi mali pop-up štand ili ono o čemu sam već pisao, pop-up store u malom vintage kombiju, i zarađuje novac, on dopušta da mu doslovno izbijaju novac iz džepa i srozavaju brend. — Bosskovitz
Ovi s ulaznicehr ili tko već vodi tu stranicu kluba na kojoj prodaje karte su jednostavno toliko jaki da su stavili stari grb Paoka.ovo je velika sramota za ljude koji su zaduzeni za web stranicu. — Antonio bbb
Mene više brine što se naš grb nerijetko pojavljuje bez zlatnih zvijezdica iznad. — Mandelinho
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.