Ali, nemojte biti prenaivni, sredina nam je znala naivno ispasti. Jače momčadi bi nam jučer dale 2 gola. Treba biti mudriji. — Plavo Srce
Halilović. On je najspominjanije ime u svim mojim postovima u zadnjih mjesec dana. Da živim 100 godina neću prestati razmišljati kako je moguće da na Lokomotivu ideš s vezom Mišić-Sučić-Baturina, a ne daš bar poluvrijeme umjesto jednom od tih defenzivnih veznih Halilu koji ima dribling, ima pas, ima udarac, a igra i obranu! Vjerojatno nikad nećemo saznati odgovor. — Plavo Srce
Sučić ima jako dobre duge lopte. Ima pluća, to smo znali, pas mu je sve bolji, ali zna ispasti, jučer su se on i Bernauer natjecali tko će više zaplivati. Ozbiljna bi momčad to kažnjavala kao na traci. — Plavo Srce
RPG. Malo mi je još nejasan. Jak na lopti, teško će tko pored njega proći, jak i prema naprijed, posebno mi se sviđa kako ne petlja (npr. za razliku od Ristovskog), rado će dati loptu u pas ako vdi priliku. S druge strane ima taj tromi hod, izgleda kao da se dosađuje, često stoji i ne nudi se. — Plavo Srce
Petko ima bolji pas i oči na leđima od Luke Modrića — Plavo Srce
Tak da teza o nekakvoj stigmi ak ideš kod psihologa ne stoji. — nemapredaje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.