• Bosskovitz
    12.7k
    Trostruku krunu!Paggini

Četverostruku, superkup smo već osvojili!
  • Paggini
    26.2k
    Fakat ne bih volio biti igrač osijeka trenutno
  • Krizy
    46.5k
    Brodić zabije pa ostavi penal Kulenoviću, Kulenović zabije pa ostavi lijepo za Vrbančića u njegovoj prvoj utakmici protiv prvoligaša.
    Lijepo, vidi se i po izjavama, druženjima, ponašanju da se lijepo slažu i da svi skupa idemo po nove trofeje.
  • Probirštift
    557
    Mislio sam pošto će biti manja tekma da atmosfera biti bolja, al sam se prevario
    Kad dominiramo zakurac navijamo nemremo oboje
    Prvo poluvrijeme je bilo toliko katastrofalno splasnula mi je energija u prvih 15 minuta jer sam imao osjećaj da jedini navijam s ono malom klinkom od 7 godina na sredini sjevera
    Ne kužim to guranja ljudi na sredinu ak će samo čamiti tamo i šutit kao da su na groblju
    Jedina pozitiva prvog poluvremena je bilo prije tekme kad se onaj japanac tam naslikavao 10 min u raznim pozama sa šalom i maltretirao ljude sa svojom kamerom da ga slikaju
    Tinejdžeri oko bubnjeva su bili standard drkađije i nisu pjevali nek su svu svoju pozornost i pažnju kaj im mozak uspije dat iskoristili na to da im frula ne padne dok je motaju, ali ajde zaderali bi se svakih 5 minuta ajde jer oni ipak rade promjenu
    Drugo poluvrijeme prvih 20 minuta je čak imalo energije i kad se uključilo zapad da pjeva je bilo ugodno za vidjeti
    Ali ostatak tekmu od 70 min je bio polumrtvi

Ali na vedrije teme, dečki su bili top i druga postava je top igrala stvarno dobro izgledamo sa 2 napadača
    Izgledamo puno bolje nego s Petkovićem kad je špica i tam prtlja s loptom kod centra
    Brodić ubija 2 tekme za redom stvarno treba više minuta
    Rpg dominira protivnike čovjek je životinja i drago mi je što smo ga uzeli
  • miro
    4.7k
    Danas nisam bio, ali po onom kaj se čulo na telki navijanje je bilo sasvim pristojno
  • marcio amoroso
    37.5k
    Prekrasna večer na Maksimiru :clap:
    Danas sam vodio klince i napokon pogledao tekmu bez stresa.

Primjetno je da se dižemo u formi. Danas se nije nitko ozlijedio, dobili smo bez problema i to je najbitnije. Sad sve misli na Osijek i potvrditi dobru formu.

Daj mi samo pobjede!
  • Paggini
    26.2k
    Dobro je bilo navijanje pogotovo drugo poluvrijeme, ovaj eksperiment sa Serbusom i zapadom nije prošao, ali ima strašan potencijal ako se ustali. Problem je jebiga, zapad ce navijati dok ne bude neka poluprilika i onda odjebu navijanje...
  • Probirštift
    557
    Smiješno je bilo kad je sjever krenuo sa Dinamo a zapad se ubacio misleći da ih se zove
    Al ih je zato sjever tjerao kasnije da se deru 10 min :lol:
  • Paggini
    26.2k

Hahaha da da, al to deranje 10 minuta je bilo vrh, super moment
  • Antisha
    781
    Valja pohvaliti i vođu navijanja jer je dobro prepoznao moment
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Konacno jedna tekma bez stresa, rutinski prolazak bravo decki :strong:

Ps. svaka cast Vrbi na prvom golu :strong:
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Rutinska pobjeda, bravo za rezerve. Odlično navijanje sjevera i zapad. Mali Belinho sa loptom ispod sjevera navija sa boysima najace od svega. Na trenutke snima atmosferu na sjeveru sa mobitelom. Zna on već sad da nema većeg kluba od DINAMA!
  • DZGIS
    1.3k
    https://streamable.com/3i05cu

Klinci bi ovako do sutra mogli
  • Orc123
    8.7k
    Jbt kad moras gledati tekmu na mobu u autu ali imalo se i kaj vidjeti...imamo sirinu kaj sam i govoril cijelo vrijeme ali je bilo potrebno nesto da nas prebaci. Nadam se da nas prebacilo. Meni je RPG jako jako dobar bek! Tako mi zao Ogiware da ga nema. Odlicna tekma momci. Volim te Dinamoooo
  • Hrc-Vg
    375
    Svi su bilo dobro, ali posebno bi istaknuo RPG-a, Brodića i posebno Hailovića. Takvog igrača držati na klupi…Točno taj profil igrača nam treba za ubrzati tempo u HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.