Zakaj mi opisuješ kako stvari stoje tamo, a zaboravio si još onaj pjesak za odbojku recimo nadodati, te šljunak koji se nalazi uz jezero, ali dobro, nebitno kao niti je bitan popis kao što si mi opisao i misliš da sam neka neznalica, a ustvari samo vrijeđaš nepotrebno i da sportovi nisu za mene, što je totalna — Nolifer
Normalno, ako ne žlviš u krugu od 200 metara, kao što si naveo prije. I opet parking izvana nije neko bajno riješenje, jer ga opet neće biti za sve koji misle doći autom. — Nolifer
Ali ono kaj je najbitnije vidim da si pobrkao dva različita pojma, a to su park i športsko rekreacijski centar. A mislim da Jarun nije park. Jer Jaruna nebi ni bilo da nije bilo veslačkog sporta i Univerzijade. — Nolifer
I očito ti nije dovoljan razlog da tih 95 posto ekipe koji su se žalili na tu lošu organizaciju, odnosno na trajnu zabranu prometa, jer nema smisla, možda bi dvosmjeran promet kod jednog dijela Jaruna bio dobar, ali kod svakog rješenja će se uvijek netko žaliti. — Nolifer
Aha, nisam znao da nakon igranja odbojke na pijesku nosis pijesak doma.
Sad mi je jasnije, hvala ti! — jedan u nizu
Je, jer je taj parking vec sada poprilicno solidan, a cilj ga je povecati, ocito nisi bio tamo u zadnjih godinu dana pa ne znas o cemu pricam. Takoder, taj parking uglavnom zjapi prazan jer ljudi nisu navikli na to.
Kada imas dostupan parking, nece ti biti potrebe za taksijem. — jedan u nizu
Hvala tebi, nisam znao da nosiš golove tamo za igru.
Sve jasno. — Nolifer
Ali ako nemaš dostupan parking. onda si u problemu. — Nolifer
Majke mi, ja kao da sa zidom rasrpavljam ovdje. Stvarno nema smisla — jedan u nizu
Čujte Možemo je lgbtHDZ, ništa drugo. — Patak
Jarun je rekreacijska oaza Zagreba, i sam se rekreairam tamo poprilicno cesto, i iskreno, meni je bitno da je cesta dobro osvijetljena kada vozim bicikl, da su setnice i staze dovoljno osvijetljene kada trcim i kada se setam tamo. — jedan u nizu
Napravili su malo vece parkinge na dva ili tri ulaza na Jarun. Nadam se da ako ukinu promet, da ih dodatno prosiriti i urediti. — jedan u nizu
Uvijek se suzdržavam odgovaranja ovdje, ali nekad moram. — Bosskovitz
nude promjenu ustaljene paradigme doživljavanja politike primarno kao modela iskorištavanja moći za vlastito dobro i korist. — Bosskovitz
Očito moraš po zadatku i/ili iz uvjerenja svaki put stat u obranu drugova. — Sljeme
Ovo ni Đilas ne bi bolje sročio. — Sljeme
Da rade za javno dobro onda bi većini građana bilo bolje, a ne sve gore. Dobro je jedino njima koji cijeli svoj život parazitiraju na javnom novcu i njihovim trabantima. Možemovci su upravo oličenje bavljenja politikom zbog osobne koristi.Da, mora da je to. — Bosskovitz
Ajde dobro ispoliraj člansku iskaznicu — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.