Zato treba pazit kad kritiziramo igrace,pod ovim trenerom ocito ne uspijevaju rast i pokazat sve sto mogu. — Božo0
Ne spominjes ga, ali Jakiru predbacujes sto nije "prepoznao" njega i Kaneka, a obojica nisu pokazala gotovo nista do jeseni odnosno do prije tjedan dana... — SjevernaStrana
isto ja mogu rec da su pod Jakirom tek poceli pokazivat obojica sto mogu jer ih kod prethodnog trenera i nisam previse vidio... — SjevernaStrana
Vrhunska mentalna gimnastika... — Božo0
hahahahha ja ne znam kakvi su igraci na treningu i kako tko radi, sto se od njih ocekuje itd... u utakmicama koje su igrali nisu bili na razini i to je to... pises ovo iz mrznje prema Jakiru nazalost... — SjevernaStrana
Aha a Šutalo,Peric,Zivkovic su bili na razini pa Max nije mogao dobit priliku? — Božo0
Od kad je covjek trener imao je dovoljno vremena za sve to prepoznat jer je za to masno plaćen.Nije prepoznao jer ne zna.
Ne zna prilagodit igru momcadi koju ima,nitko od igraca ne igra sezonu za pamcenje.Koliko mu vremena treba da uštima igru?Koliko prijelaznih rokova?Koliko priprema?Koliko sramoćenja po hnl pašnjacima? — Božo0
nisu bili na razini kao što ni ovaj nije pokazivao da je bolji od njih... Da je Šutalo otišao u neki francuski klub gdje ne bi pokazao ništa posebno u odnosu na stopere ispred njega misliš li da bi igrao?? Evo ti hint: odgovor počinje sa N, a završava sa E... — SjevernaStrana
Da je Šutalo...Šbbkbb,glupo mi je uopce na taj nacin raspravljat. — Božo0
Gdje to on nije pokazivo ? Na terenu? Koliko je minuta dobio Max a koliko Zivkovic,Peric,Šutalo? — Božo0
Nemam nista protiv nikoga, nit mogu reci da sam znao da ce Max odigrat ovako kad dobije priliku.Al to nije ni bitno jer ja nisam plaćen da to znam.Jakir jest. — Božo0
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.