Mene zanima, kad dođe novi trener nakon kaj nas Betis okrene i Rijeke nabije
Za koje krilo mislite da će upisat još 5 golova i 5 asistencija do kraja sezone? Za koje krilo mislite da će upisat samo 5 golova ili asistencija?
Ja ne vidim nikog…
Vidim ekipa je posebno emotivna prema Takuru. Za mene on bez dvojbe ima mjesta u dinamu, na kraju krajeva tek mu je ovdje prva sezona, ali ne vidim zašto je problem zapitat se koji je njegov maksimum? — Mlađi referent
Ovo je malo nezahvalno za prognozirati. Lesi je sinoć spomenuo da je razgovarao s igračima i uvjeravaju ga da se na pripremama letilo i da su stvarno zadovoljni njima, ali da ne mogu objasnit što se dogodilo sad kad su krenule utakmice. — Captain America
Vidim ekipa je posebno emotivna prema Takuru. Za mene on bez dvojbe ima mjesta u dinamu, na kraju krajeva tek mu je ovdje prva sezona, ali ne vidim zašto je problem zapitat se koji je njegov maksimum? — Mlađi referent
da stvarno Taki ili Špikić eksplodiraju i isporuče svoje. — Captain America
igračima i uvjeravaju ga da se na pripremama letilo i da su stvarno zadovoljni njima, ali da ne mogu objasnit što se dogodilo sad kad su krenule utakmice — Captain America
Sori, ovo me baš dobro nasmijalo. — Mali Zeus
Ali oni svoje isporučuju, kako su cijelu karijeru, tako rade i sad. To su te brojke. Da igraju bolje, to bi im bila najbolja sezona u karijeri. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.