• ibro1986
    387
    zašto dinamo ne traži igrače po južnoj americi? kvalitetni igrači za male novce
  • Droljo
    18.7k
    Zato kaj na jednog dudua i sammira dobijemo 20 suareza i carlosa.
  • Dudu 9
    768
    Bilo bi dobro kada bi Dudua angažirali kao skauta za to područje.
    Radi kao menadžer tamo, znači da sigurno poznaje tržište, a nedavno je izjavio da se želi vratiti nogometu u Europi.
  • hardek
    5.2k
    Brazilci i Argentici su postali preskupi. Možda se nešto može naći u Kolumbiji, Peruu, Urugvaju, Čile.
  • blue heart 72
    2.4k
    Južna Amerika (pogotovo Bra+Arg) su doslovno pročešljati od malo jačih igrača nego što smo mi. Gdje mi imamo nekakve šanse su Azija i nogometne akademije po Africi. Zbog toga je i još veća šteta zbog miniranog transfera Titraouia. On kao igrač bi nam i više nego dobro došao, a uz to se mogla napraviti neka vrste suradnje sa njihovom akademijom. Ali kaj bumo,....
  • Patak
    3.5k
    Taj titraui je još uvijek tamo u toj akademiji u Alžiru, nije baš da se trgaju za njim, a ima već 20 godina.
  • Orc123
    12.6k

Na ljeto ide u ligu petice....
  • marcio amoroso
    43.5k
    Južna Amerika (pogotovo Bra+Arg) su doslovno pročešljati od malo jačih igrača nego što smo mi.blue heart 72

Sigurno da imamo male šanse, ali famozni Ojeda je ipak dokaz da se može dovesti dobar igrač i iz tih liga u Dinamo
  • Lynx17
    4.3k
    Moro je imao tu period gdje je dosta cesto igrao, ali u zadnje vrijeme ponovno najvise vremena potrosi na klupi. :eyes:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Dudu je preuzeo Slobodu iz Tuzle frende moj, old news
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Martin Frede danac kojega smo spominjali za lijevog beka, iz fc Nordsjælland danas zabio gol. Dajte upravo riješite ga, gratis je na ljeto kad mu ugovor ističe :pray:
  • CastAway1986
    3.5k
    Da se nadovežem na ovaj video, daleko od toga da je Kaneko loš igrač, za ovaj Dinamo je pojačanje ali npr jednom Soudaniju nije ni do koljena..Kad se dovodi stranac mora biti puno bolji od domaćeg koji igra na njegovoj poziciji..Pa eto sami procijenimo koliko je bolji Kaneko od Špikića
  • Dudu 9
    768

Pa nije preuzeo Real.
    Došao bi sigurno kada bi ga zvali.

Od ove nesposobne uprave to ne očekujem, ali ako Bog da odletiti će iz kluba nakon izbora.
    Nova uprava će morati dovesti sportskog direktora koji će morati organizirati skautsku službu.
    Nadam se da će tu biti mjesta za Dudua, kojem je Dinamo sigurno veći izazov nego Sloboda, a o emotivnoj povezanosti da ne pričamo.
  • Droljo
    18.7k
    Da se nadovežem na ovaj video,CastAway1986
    Na koji video?
  • Zagi
    10.7k
    Pa eto sami procijenimo koliko je bolji Kaneko od ŠpikićaCastAway1986
    dosta bolji.
    Više od onih famoznih 30%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.