• Dinaminjo
    1.5k
    Slobodnog ugraca se moze dovest van roka.

Registracija za Conf je ionako prosla.

Ergo, Lovren moze raskinuti ugovor i iza 15. I doci za HNL
  • emilperska
    11.1k
    Ako dovedu Lovrena, bit cu "šokeran" vise neg da daju S.J. otkaz nakon Betisa..
    Makar, razveselio me jedan zonas komentarom jucer.. Da kako S.J. nema autoritet i nad Riletom kojem je uz Dinamo vrh Sporting Lisabon, da kako ce imat nad Dekijem i da nije nerealna scena da S.J. trci kaznene krugove do Sesveta :lol:
  • Haza
    10k
    Vlatka Peras stopirala dovođenje stopera iz Standarda. Jakirović nije zadovoljan s izvedbama Živkovića, pod hitno želi stopera, međutim Vlatka mu vjerojatno neće dovesti nikoga do kraja prijelaznog roka, osim ako ne bude ekstra pojačanje (Lovren). Uz to, Vlatka više nema povjerenja u Jakira. Dojma sam da je bivši nakon Betisa.
    Klub je u rasulu.
  • sport
    4.9k
    Sad kad je doveden RPG,Ristovski može igrati stopera,a Jakir koji je inzistirao na Živkoviću svakim danom pokazuje kakav je neznalica.
  • KaJJe
    401
    Koje poteze je napravio Jakir bi nama trebo platit i otic, a ne mi njemu.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Jakirović nije zadovoljan s izvedbama ŽivkovićaHaza

What a surprise. Jel zadovoljan sa ostalima na kojima je inzistirao? Brodić, Hoxha i ekipa.
  • San Lorenzo
    20k
    Taj bizon je stvarno očekivao da će Žile doći i sam od sebe riješiti pitanje propusne obrane.
    Da je on bio trener Dinama u sezoni 18/19, nikad Oršić ne bi postao Oršić, Petković 'Petković' niti Olmo ovo što je danas.
  • Droljo
    18.7k
    Nek stavi francusku koloniju u zadnju liniju i nemre lošije zgledat nego do sad. Bar neće imati problema u komunikaciji.
    Ogi bernabeu ktc rpg
    Bernabeu je tehničar i lopta mu nije strano tijelo pa može vjv i lijevog stopera odigrat.
  • PlavacZRima
    391
    Tu žensku treba na sud, kaj si ona umišlja da je najveći poznavalac nogometa. Nek ode bit tajnica dolje u firmu za solarne panele. Sam da je kaj dalje od kluba.
  • Orc123
    12.6k
    Ovi vise nisu normalni...ako se ne vjeruje treneru koji kurac je jos u klubu onda!
  • Haza
    10k
    Igrači više nisu iza Jakira, navodno postoje trzavice između Petka i Jakira. Dojma sam da do kraja prijelaznog roka neće doći nitko. Klub je rasulo, Dabac i Vukelić kao skautiraju, pa bojažljivo preporuče igrača Jakiru, on kad odobri sve mora blagosloviti tajnica Vlatka. S ovakvim mehanizmom odlučivanja u klubu, predajem se odmah, klub je gotov, svaki mjesec s ovim klaunima, smo godinu dana unazad otišli.
    I da, za kraj, više nitko u klubu ne stoji iza Jakira...
  • Orc123
    12.6k
    Nitko ne stoji iza njega a ovaj danas leti u Spanjolsku kao trener Dinama...top...
  • Mlađi referent
    13.5k
    Bernabeu je tehničar i lopta mu nije strano tijelo pa može vjv i lijevog stopera odigrat.Droljo

Upravo zato vjerojatno ne može
    Ljevaci igraju lijeve stopere i obrnuto, upravo radi otvaranja igre, a ne defanzive. Prirodnije je i imaš bolje kuteve izlaska iz zadnje linije. U modernom nogometu se i obrana slaže radi primarno radi posjeda, ako defanziva nije baš kritična.

Stoperima koji igraju na fizikalije (a takav je i Lovren) je lakše igrati na kontra strani nego igračima tehnike. Iz razloga jer se svakako oslanja na osvajanje duela, i čišćenja. On će ju izbit u tri lijepe kad se ne osjeća ugodno.
  • Haza
    10k
    Protiv Betisa će igrati Bernauer, Živković seli na klupu:):) evo vidjet ćemo jesam li u pravu.
  • San Lorenzo
    20k
    Nitko ne stoji iza njega a ovaj danas leti u Spanjolsku kao trener Dinama...top...Orc123

Možda su jedino njemu kupili kartu u jednom smjeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.