• austrijanac
    7.5k
    Mogli smo i Peru Bočkaja ovim tempom vratit.
  • Nogo
    8.4k
    Ako dolaze oba stopera, onda se nadam da je lijevo krilo za zadnji dan kao bomba. Pjeca, Kent ili netko treći ne zanima me.
    Ajmoooo!
  • austrijanac
    7.5k

Čist ok na stoperu.
    Za beka nije i nadam se da ga ne gledaju u tom smjeru.
  • TresnjevkaZG
    743
    [r A jesi vise naporan sa tim hejtanjem Sanjina, pa preskocis njegove upise i bok.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    DEJAN LOVREN, moje mišljenje, pun pogodak. Na stranu što se dešavalo. Iskustvo, liderstvo i ono najvažnije, škola za mlade. Imam osjećaj da bi ovo podiglo svlačionicu razinu iznad, ajdeew
  • hardek
    5.2k
    Ljudi se sjetili dovodit igrače na silu u trenutku kad već vidimo kao lusteri, umjesto da se na vrijeme dovelo 2,3 poštena igrača.

Završit ćemo sezonu sa 30+igrača u kadru, a njih 13,14 dobiva redovne minute.

Moto sezone je kvantiteta a ne kvaliteta.
  • Nogo
    8.4k
    Mene samo zanima koja garnitura će se riješiti viškova na kraju. Nagomilati ćemo igrače, a nekih smo se jedva riješili.

Višak : Emreli, Boško, Bernauer, Perić, Moha
    Upitnici : Halilović, Brodić, Kulen
    Ozlijeđeni : Stojković, Kačavenda...
  • Peškaman
    7.4k
    Već vidim video predstavljanja, Konstantinos Laifis i njegova životna odabranica za plavo valentinovo na večeru dolaze u plavi salon u Maksimir.
    stadion-de23f5f1-59b3-4f61-82b8-146d49f6af78-0x300.jpg
  • Marcinko
    761
    Ako ćemo igrati ho-ruk nogomet ko protiv Lokse nama treba 11 igrača, ako ćemo igrati smisleno i taktički onda nam treba samo jedan kvalitetan stoper jer bez obzira na sve Žile ne može biti prvi stoper ako išta ozbiljno mislimo ove sezone. Ovdje računam da se Mauro vraća na beka.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kako smo mi nagomilali igrace nigdje veze, kako cemo se mi rijesit svih viskova ja ne znam. Sretno buducoj upravi, ovakvim potezima ako se ostvare stvarno nemamo sta ocekivati previse.
  • Noel
    13.4k
    Samo čekam vijest u medijima da je Lovren želja Vahida da preuzme Dinamo. Koji bi šou bio..
  • Mihaljević
    13.3k
    Ma šta će nam ovaj Liafis? Na ljeto će imati već 31g? Perković, Lovren, Theophile, Bernauer, pa čak i Živković... Još je igrao u sustavu 3-5-2 cijelu karijeru...
  • Batigol86
    232
    Mogu Van Dijka dovest nista se promijenit nece dok je "Raketa" na klupi...samo se ukopavaju
  • Orc123
    12.6k
    Mauro nema kaj raditi na beku! On je stoper i to dobar. Ogiwara je pojacanje i to pokazuje vec sad, a bit ce jos bolji kad se uigra i ako momcad konacno proigra!
  • austrijanac
    7.5k
    Kad ćemo uigrat sve te igrače?
    Kad je iduća rep. stanka? Bit će bolje nakon toga!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.