• Sixthway
    563
    kad se oni oporave , ozljedit će se 10 novih
  • Mihaljević
    13.3k
    Maxime Bernauer
    Bohdan Mykhailichenko
    Gabriel Vidović
    Sandro Kulenović
    Fran Brodić
    Joaquin Sosa
    Lukas Kačavenda
    Tibor Halilović
    Arijan Ademi
    Luka Stojković
    Takuya Ogiwara
    Arber Hoxha
    Moreno Živković
    Marko Rog

Ovo je nemoguće, ovo je nevjerojatno, da se u razmaku od 3mj klub nakrca sa ovoliko loših, ozljeđenih i promašenih igrača. Oni nisu pogodili JEDAN JEDINI transfer... Neko bi bez budžeta doveo bolje igrače nego oni sa solidnim budžetom za HNL. Oni iz dana u dan nakravaju igrače, a mi se palimo na "pojačanja". Rasulo.
  • Noel
    13k

Di ti je Kaneko? Pierre Gabriel? I zašto su Ogiwara i Vidović promašeni igrači?
  • YasutoWakizaka
    187
    Pretjeruješ.
    Vidovic, Brodić i Kulenović su bili odlični na pripremama ali svoje prilike ne dobivaju.
    Halilović i Max također na temelju čega si to zaključio? Ne igranja? Nitko dan danas ne zna zašto ne dobivaju prilike. Ako je Menalo mogao dobiti toliko prilika može i Max i Tibor.
    Tko je mogao znati da ce se Stojkovic ozlijediti?
    Ogiwara je odlican, ali nazalost igra sa Hoxom koji nezna odigrat dupli pas i misli da je sve na njemu.

Bilo je pogrešaka, ali nisu baš sad svi. Također Kaneka, KTC-a i RPG-a nisi spomenuo.
    Nepotrebno stvaranje drame...
  • wolfgang14
    2.5k
    Ja za halilovica nebi (jos) rekao da je promasen, dapace on mi je bio jedan od boljih igraca na pripremama
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Treba gledati i kontekst u kojem su dovedeni. Je li Halilović doveden da bude prvotimac? Nije, znalo se da će biti rotacijski igrač i da će dobivati minute na kapaljku. Isto vrijedi i za još neke s popisa.
  • Kruno
    972
    Tog decka je isto upropastio.
  • YasutoWakizaka
    187
    Halilović je prije dvije godine bio najbolji igrač tog kluba 21/22, jer je moj prijatelj radio posao skautinga za specifično nizozemsku ligu pa znam iz prve ruke.
    Što se desilo s njime zadnju sezonu u tom klubu nemam pojma.
  • Juznjak
    4.3k
    Luka StojkovićMihaljević

Zašto je ovo promašen trasfer? Zato što se ozlijedio na zagrijavanju pa je netko drugi kriv zbog toga? Stojković nije loš transfer, nego je život preko njega kaznio neradnike i debile u upravi. Neku sreću treba isprovocirati, a koliko god igrači i navijači zaslužili tu sreću, toliko je oni u upravi nisu zaslužili.
  • NitkoBitan
    28.5k
    Pa zar nije Halilovic bio jedan od boljih igraca u svojoj momcadi u 1. nizozemskoj ligi koja je jaca od HNLa? Dajte covjeku priliku.
  • Noel
    13k
    Totalno sam zaboravio da je Marko Rog igrao za Sevillu..
  • Orc123
    12.4k
    kakve su to gluposti za popizdit? Promasili su dosta ali da su promasili sve je totalna glupost. U situaciji kad momcad igra lose, kad trener ocito ne zna, donositi zakljucke za neke igrace koji btw. nit su dobili prilike, a neke si naveo nakon odigranih 2-3 tekme u kojima nisu uopce bili losi, dapace neki su pokazali da ce biti pojacnja. Promasaji za sad jedino mogu biti Mika i Sosa iz prostog razloga jer smo ih otpisali iako ni oni nisu dobili priliku! Cak ne mogu ni Brodica, Kulenovica, Halila i Maxa proglasit promasajima jer nisu dobili prilike tako da....ja sam kritican ali ovo je pretjerivanje na²! Ponavljam, da ovaj kadar ima npr. bjelica mi bi vec sad bili uvjerljivo prvi!
  • Facke
    6.3k
    I da Rog je definitivno Podnarov transfer. Jakirovic ga bas i nije stel. Do 31.06 ne placamo nis. Od nove sezone mi i Cagliari delime placu 50:50.
  • hardek
    5.1k
    Ovo je teška zabluda. Od 14 igrača 2 su imala nesreću teže se ozljediti prije nego su odigrala i jednu utakmicu, a jedan je došao doslovno danas. Dakle to je 11 igrača. Od tih 11 igrača koliko ih je dobilo priliku dokazati da su promašaji? Po meni je promašaj igrač koji dobije barem 8,9 utakmica u kontinuitetu sa prosječnom minutažom od 60-70 minuta.

Zašto je Tibor promašaj? Ako maknemo kup gdje je igrao protiv seoskih ekipa, dečko je dobio 180 minuta u 8 utakmica. Ej 180 minuta?!?!

Max je dobio 430 minuta u 7 utakmica u konkurenciji Perića i Šutala koji su zakuhali brat bratu 7,8 golova. Ali Max je napravio jedan penal protiv Viktorije i nikad zaigrao nakon toga.

Zamisli Vidovića u Rijeci. Vjerovatno bi pokidao ligu i vrijedio 7,8 milja eura.

Kulenović i Brodić su solidni back-up napadači za osvajanje HNL-a. Onaj koji misli suprotno očito misli da je ovo FM pa ti back-upovi trebaju biti na razini prvog napadača. To jednostavno nije realno. Kako ćeš dovuć kapitalca da bude back-up Petkoviću i prihvati igrat 10 min po tekmi?

Promašaji su:
    Sosa - vidilo se iz aviona da je ho-ruk gašenje požara, daj šta daš
    Živković - apsolutno nepotrebno vraćanje dečka i usporavanje razvoja.

Za Mihu ne znam šta bi rekao jer se desio slučaj "bokserice"

Ogi i Hoxha se tek trebaju pokazati jesu li promašaji ili ne.

Suma sumarum, zato što netko na papiru izgleda kao promašaj, ne možeš stvari gledati bez cijelog konteksta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.