• Facke
    4k
    Tuchel bu uskoro slobodan
  • Raul
    124
    Leverkusen i Real u derbijima kola povećali svoja vodstva na ljestvici na +5
  • Raul
    124
    A bilo je zanimljivo i u Rimu gdje je Inter pobjedio 4:2 Romu.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Kovac je vec odavno trebal dobiti otkaz. Nazalost , momcad ga busi. I to vec duze vreme.Facke

to mu se očito uvijek dogodi....znači da ima krivi pristup, a prekrut je da bi to popravio.

momčad ga nije počela bušiti samo u eintrachtu, da je ostao još jednu sezonu, možda bi mu se i tamo dogodila ista priča.
  • Facke
    4k

Nije mu se to dogodile i u Monacu. Igraci su ga obozavali osim Ben Yeddera male tetkice.

Wolfsburga je teske trenirati. Ta ekipa je busila i Labbadiju (tu nije uspela), van Bommela, Kohfeldta, na kraju i Glasnera da ne nabrajam dale. Imeli su oni dosta dobrih tekmi pod Kovacem ali zna se za kakav nogomet Kovac stoji.
  • Facke
    4k
    Koj je Sosa los vu obrane. Dva put prek njegve strane Ajax primil gol el je bas propuh...
  • Ero
    988
    Završio afrički kup nacija.. Obala Bjelokosti osvojila. U grupi završili kao treći, smijenili izbornika u sred prvenstva. Ovo im je peto finale i prvi put da su zabili gol iz igre u finalima ikada, a imaju tri naslova.

Glavni favoriti odavno već ispali, puno iznenađenja. Ne znam je li itko pratio ovdje ali baš zanimljivo prvenstvo.
  • Droljo
    8.9k
    Naši sudci su sprdačina. Evo rbl - real nokaut faza lp sudi ekipa iz bih. Irfan Peljto glavni sudac.
  • miro
    4.7k
    Kako ovo nije gol?!
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Kako je ovo zalede RBLa? Jesam ja nesto propustio ili su igrac i golman Reala bili ispred Seska?
  • Blueshadow86
    1.9k
    Jel nije Realov igrač ostao iza?
  • miro
    4.7k
    Gol čist ko suza po onome što sam ja vidio
  • Droljo
    8.9k
    Možda je ovaj iza golmana kaj je stajao smetao golmanu.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Kakvo je ovo zalede?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.