• Teofil Kateran
    2.8k
    Ne znam jel neko spomenuo, ali Ryan Kent danas na klupi za Fenerbahce protiv Gaziantepa, a Miha Zajc igra u prvoj postavi.

Njih dvojica su se ovdje spominjali pa eto, izgleda da ništa od Ryana, a Miha ni nije bio opcija nego želja forumaša koliko sam upućen.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Kent nije ulazio, a Zajc je odigrao 70tak minuta
  • PlaviDuh
    118
    Mogu reci da Dinamo u zadnjih par godina dovodi igrače tipa Theophile, Lauritsen i RPG na ime, sto je napokon dobro - dok drugi klubovi (npr.tovari) dovode igrače na čistu emociju. Prema tome, mi imamo puno veći bunker iz kojeg crpimo
  • Nevo7
    975
    Ja bi probao za ljeto zakapariti Titraouija, frajer igra zvjersku sezonu u Alžircu, i to redovito bez ozljeda. Ne znam kakav mu je to gležanj bio, al kladim se da će ovo ljeto završiti u Francuskoj. 15 tekmi, 6 golova, 4 asistencije. Nije Šimić bio lud kad ga je želio dovesti.
  • rioda
    9k
    Da, baš će se htjeti vratiti nakon onog cirkusa...
  • Olmic
    5k
    Kad ce neki novi info o nekom igracu da se posvadamo je li dobar ili ne. Fali mi to
  • Kristijan992
    527
    evo sutra će sigurno novinari nešto novo izbaciti za Ukrajinca ili onog Španjolca, makar da ispune kvotu članaka hahahahha
  • Peškaman
    7.3k
    Vrijeme je da @Miro Vugrinec napiše najnovije informacije za stopera hahahah :)
  • Nogo
    8k
    Baš me opradovao RPG. Marketing se poboljšava uz savjete sa zone. Nadam se da će opravdati povjerenje i da će nas pozitivno iznenaditi! Samo jako :strong:
  • Dudu 9
    755
    Ne znam zašto smo vraćali Živkovića s posudbe ako kupujemo još jednog stopera, i koliko stopera Jakiru treba.
  • wolfgang14
    2.5k
    I mene živcira da.
    Ja bi najradije htio da krenemo uigravat Živković-Perković par, ali znam da nije najbolja situacija na tablici tako da KTC mora bit s jednim od njih dvojice. Ali svakako nebi uzimao još jednog stopera. Pogotovo sad kad Imamo RPG-a pa ti i Ristovski može uskočiti ako baš gori pod nogama sa ozljedama ili kartonima npr
  • Kaktus Car
    1k
    Da, 6 stopera je već u kadru, ako je razumna veličina rostera 23-26 igrača to znači da bi 7 stopera bilo više od četvrtine nekakvog normalnog igračeg kadra.

Samo zato jer je za ovaj vikend situacija sa stoperima malo škakljiva ne znači da se mora dovoditi još stopera kad postoje puno kritičnije pozicije.

Previše se osrednjih igrača nagomilalo. Treba se prvo osloboditi prostora i financija prije nego se dovode novi igrači na nedeficitarne pozicije.
  • Sunja86
    1.3k
    Svima je bilo jasno ko dan da je najbolje za Živkovića da ostane u Lokomotivi do kraja sezone gdje bi igrao svaku utakmicu u prvih 11 bez puno pritiska da se razvija kao mladi igrač, a ne ga vraćati u situaciju gdje Dinamo pokušava uloviti naslov prvaka gdje će mu se gledati svaka greška nakon koje će završiti na klupi i šta si dobio sa njim ništa
  • Crni86
    12.2k
    oke mi je da gledamo jos jednog stopera. Peric i sutalo out vjv duzi period. Na maxa se ocito ne racuna. Ostajemo na perkovicu ktcu i zivkovicu… po meni je perkovic nas najuvjerljivije najbolji stoper. I zbog toga me malo brine sta gledamo ljevonogog stopera… rade bi desnonogog stopera koji ce se upariti s perkovicem. Svaka cast i zivkovicu ali imam osjecaj da nije toliko jak na lopti koliko je to nama potrebno…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.