Da, meni tak isto prikazuje, ali sam racunao na to da ako sam uplatio i spojio proslu clansku jos 2023. godine valjda imaju u evidenciji i samo se ceka da zaprime podatke i uplatu. Zamolio bih te da podijelis ako ti ista odgovore. :smile: — Dino
nažalost, kolega ima isti problem. Jednom ih je uspio dobiti vodili su ga kroz proces i nije uspio. Mijenjao i browser i sve i ništa. Rekli mu da pričeka par dana i pokuša ponovno, nakon toga opet nije htjelo i opet ih pokušao kontaktirati i nije ih dobio — superhik
Iskreno, briga me jel bude povezano na ulaznice.hr, samo da me ne otkantaju na izborima. Ionako ne bi ništa mijenjao za odlazak fizički na glasovanje, samo bit će to preveliki udarac za mene ne budem li mogao glasati. — Šteco
Dakle, zapravo ukoliko se nista ne promijeni na ulaznice hr, kljucno je da nam clanska stigne na adresu/u fan shop kako bismo mogli izaci na izbore?
Mislio sam da moramo biti povezani preko ulaznice hr i za online i za fizicko glasanje. — Dino
Ovo glasanje na stadionu neće biti zapravo fizičko nego također preko ekrana, samo ti neće trebati profil na ulaznicehr nego ćeš se prijaviti oib-om i brojem članske. — Papastrumf
PS Probao upravo i par browsera različitih, nije pomoglo. — Šteco
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.