ESG nije državni mehanizam, može samo podlijegati državnim regulativama. Mehanizam korporativnog i bankarskog sektora. Sada koji je interes bankarskog i korporativnog sektora za guranje ljevičarskih vrijednosti, postoje razni pristupi tom fenomenu. Ti si načeo dobar primjer, lakše kontorliraš i izrabljuješ nehomogeno društvo. Na dobrom si tragu.Pa o cemu pricas to ti drzava i regulira, u tom je i cijela poanta onog teksta gore?
Iz komentara u komentar potvrđuješ moje teze. Znači vani je ESG politički obojan, al kod nas ne.LGBT agenda se ne reklamira nigdje u Hrvatskoj, barem ne uspjesno.
ESG nije nikakav apolitični tržišni mehanizam koji je u funkciji zaštite potrošača. Zapravo je u sukobu sa ekonomskom teorijom jer svojim postojanjem omogućava da neefikasne firme preživljavaju zbog bolje kamate koju nisu zaslužili zbog dobrog poslovanja, nego zbog toga koliko imaju zaposlenih žena, koliko doniraju LGBT zajednicama, i da li imaju reklame s transrodnim osobama. Ne vidim kako je to zdravo za tržište.ovo je cista teorija ekonomije
Pa nema kaj pojasnit, ne može demantirat činjenice. Ne postoji mentalna gimnastika kojom moš prikazat ESG kao običan apolitični tržišni mehanizam.zato bolje da profesor objasni ak je u mogucnosti
Ne mogu na silu gurat stvari, prvo se ispituje teren, ipak smo još donekle konzervativno društvo. I nije Cedevita nego Cockta, Tedeschijeva firma svejedno. Ako ti moram objašnjavat kako Tedeschi diše...LGBT agenda se ne reklamira nigdje u Hrvatskoj, barem ne uspjesno. Nije dio mainstreama kao vani. Ne mozes ni ti nac primjere niti si ih dao. Pogledo sam Instagram od cedevite i vidim upravo suprotne primjere di su obitelji s djecom?
Pa nigdje nije odlučeno. Ja radim obzervaciju kakva je priroda identiteta kluba i kakve je prirode većina navijača Dinama. Zna to i Bošković i zato nije u potpunosti transparentan oko toga što je ESG. Dinamo nije samo grb niti sportski uspjesi, nego više od toga, i njegov identitet se ne mora, a niti se neće mijenjati, neovisno o tome kakve su vrijednosti "in".Ne znam kad je odluceno da ce Dinamo promovirat ikakve vrijednosti
Nauković na RTLu jako dobar nastup. Jasni i konkretni odgovori ,puno pokušaja provokacije jadne Mojmire.. Spustio ju je gospodski u više navrata — Noel
Nek neko zove profesora da dodje ovo objasnit. Nemojte da se ovo sjebe radi jebenog ESGa. Nakon dugo vremena imam nade
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.