:roll: hau jes nou...Ja sam vjernik i idem u crkvu, pa ne radim cirkus od sebe i svoje vjere. — Mathiasovi Chageri
Idu mi na kurac i jedni i drugi. I molitelji i protuprosvjednici. I jedni i drugi su zatucani i žele ti svoje stavove i svjetonazore gurati niz grlo i trljati o nos. — Mali Zeus
LOL pa naravno, to se podrazumijeva. Svako javno djelovanje neke organizacije ili pojedinca je usmjereno tome da nametne svoje stavove većinskoj populaciji. Svakoj političkoj stranci je to u cilju, svakoj udruzi je to u cilju, svakom javnom i nejavnom govorniku je to u cilju, svakom prosvjedniku na svijetu je to u cilju, na kraju krajeva je i svakom forumašu ovdje u cilju da nametne svoj stav i da pridobije nekoga na svoju stranu. Da ljudi ne žele nametati svoje stavove onda ne bi postojalo javno djelovanje, ne bi postojale države, udruge, javni govori, organizacije, prosvjedi i svi bi 24 sata dnevno šutjeli jer bi svoje stavove držali striktno za sebe. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.