• plavac173
    2.6k
    "Više-manje je sve dogovoreno, ostaje još onaj važan dio, liječnički pregled. Ako ga prođe Pierre-Gabriel trebao bi postati novi Dinamov igrač."

Znaci laksi dio smo prosli, sada je na redu najtezi dio kod transfera igraca
  • zgzapad
    50
    Teofila za novog sportskog direktora!
  • plavac173
    2.6k
    KTC jedan od najomiljenijih stranaca u Dinamu ikad.
  • Orc123
    12.6k
    oplakah ovu sliku.... :rofl:
  • Peškaman
    7.4k
    osvrtnik je dao stvarno jak prijedlog za predstavljanje igrača hahahah :D

" Izlazi dr. Smodek(po uzoru na sliku) pred novinare ,raširi ruke i vikne "PROŠAO JE" na opće zadovoljstvo u prostoriji..."

loup-de-wall-street.jpg
  • Orc123
    12.6k
    ili Zajec ispred stadiona i umjesto imamo Dinamo veli imamo desnog beka! Iza njega Smodek sa lijecnickom dokumentacijom i velikom zelenom kvacicom! :lol:
  • Peškaman
    7.4k

Hahahahah još bolje,ajmo marketing čitajte
  • Jurki
    18.5k
    A Ničota, najebem ti se majkeMlađi referent

Tom gnomu novinarskom treba momentalno zabraniti prilazak stadionu. Smece novinarsko.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ovaj Pierre je po meni bolji rjesenje od Kave. Mi zeznuli Schalke za Kavu - Schalke doveo boljeg desnog beka. Mi zeznuli sami sebe za Kavu - doveli boljeg desnog beka. Na kraju popusio Metz haha.
  • plavac173
    2.6k
    Kad vec volite spominjat agencije igraca, u istoj je agenciji kao Giroud :cool:
  • Captain America
    20.4k
    Još jedna potvrda da one gluposti o lošoj ligi i infrastrukturi koje spriječavaju dolazak igrača iz lige petice padaju u vodu. Ako se potrudiš predstaviti projekt kao kvalitetan, privući ćeš i igrače iz ozbiljnih liga. Dolaze u Dinamo i Zagreb, a ne u pojas Gaze.
  • cibona
    5.8k
    Ovo je odlicno pojacanje, ako se ostvari naravno. Mogao bi lako istinuti ristovskog iz prve postave koji nije u Bog zna kakvoj formi.

Onaj ukrajinac stoper mi se takoder cini kao dobra opcija na stoperu. Konacno je scout sluzba u dinamu proradila.

Slag na tortu bi bio dolazak miereza za razumnu cijenu i onda bih bio zadovoljan prijelaznim rokom. Ali treba vidjeti tko ce od ovih imena doci a tko nece, kod nas nikad ne moze ici sve glatko.
  • Olmic
    5.1k
    a obje zamjene iz nantes
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ako ovog uspiju dovest svaka čast! Svakako bolji i dokazaniji i od Kave, i od Tudora. Ima lagano 124 nastupa u Ligue 1 i po 8 nastupa u Bundesligi i La Ligi. Ovo bi realno bio kapitalac kojeg priželjkujemo.
  • plavac173
    2.6k
    Konacno je scout sluzba u dinamu proradila.cibona

Citaj Dabac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.