• CastAway1986
    3.5k
    Bosko neće igrati ove sezone a Perić će najvjerojatnije morati pod nož..
  • Facke
    6.3k

Ili Bernauer....
  • Nogo
    8.5k

Ma znam ali i Rile može odigrati stopera a novi bek desno.

Ja bi doveo jednog veznog i desno krilo uz navedeni desni bek.

Ovo za Miereza ne znam koliko i da je istina ima šanse jer imamo previše napadača.
  • dinon7
    1.9k
    Po meni itekako ima smisla tražiti stopera. Peric i Šutalo su očito out do duže vrijeme, na Bernauera se ne računa toliko rekao bih, KTC 3 kartona i sad za iduće koliko imaš 2 stopera. Perkovica i Živkovica. Jedan top stoper bi itekako dobro došao.
  • CastAway1986
    3.5k
    gdje su nam ti napadači kad je Emreli ozlijeđen a Kulenovic nakon odličnih priprema ne postoji..Da se razumijemo ja bi doveo Miereza bez obzira na ovo sve što imamo trenutno
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Ne kužim kaj je s njim. Ak nije u planu pošalji ga na posudbu kao Jurića ili Menala pa vidi isplati li se računati na njega ili ne. Glupo mi je otpisivat ga bez da je dobio prilika protiv protivnika koji su jači od Istre,Rudeša ili Oriolika.
  • Nogo
    8.5k
    Dečki, sve stoji ali nije ovo football manager.

Bernauera onda posuditi i Kulena ako se na njih ne računa.
  • Zagi
    10.7k
    Max u prvu.
    Ja ne vidim problem.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Koliko smijemo imati igrača van Europe u rosteru? Daj još provjerenih japanaca pa nemreju loši bit nikako, ovo što imamo je vrh
  • Nogo
    8.5k
    Ja mislim da će do kraja roka sigurno biti 2,3 odlaska makar na posudbe.

Jedan je Rukavina, pitanje šta će biti s Kulenom, Bernauerom, Halilom i Drmićem.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ima kaj novog? Jeste našli kojeg desnog beka i lojevo krilo?
  • Nogo
    8.5k

U Ligi 10, i uz pravila EU, ostala je ista kvota stranaca, ali drastično drugačijeg temelja. Brojka 6 odnosila se na sve države izvan EU i skupine pridruženih nečlanova koji su ekonomski vezani za tu zajednicu, iz Europe i dijelom Afrike. Što se tiče tih 27 članica EU i navedenih pridruženih članica, njihovi igrači u HNL-u imaju status domaćih igrača. Što u prijevodu znači da klubovi mogu imati cijelu jedanaestoricu stranaca i još 6 (od 12) na klupi.
  • Crni500
    20
    pricam o rjesenju samo za ovu polusezonu. Znaci nista dugorocno,nego kratkorocno da se sezona izgura,a da se ne izbija puno lova iz planova kluba. Po slicnom primjeru ti je i Theophile u klubu.
  • Nogo
    8.5k
    Stižu li pojačanja?

“Pojačanja? Prvo moraju proći liječnički pregled. To pokazuje ozbiljnost kluba, ta naša medicinska služba. Nije Kouao još otpao, radimo neki model s Metzom u smislu broja nastupa, da ga toliko plaćamo. Rukavina? S nama je, još traje prijelazni rok, napravit ćemo najbolje za njega. Kent? On je u Fenerbahčeu" - završio je Jakirović.

Jeličić :
    Gabrijel Rukavina?
    "Koliko znam, to je još uvijek u zraku".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.